Ga naar inhoud
MAP

Reviewcampagne

Consumentenwinactie van start!

Aan de reviewcampagne is een consumentenwinactie gekoppeld. Bezoekers van musea, natuurgebieden, hotels, B&B's, campings, bootverhuurders enzovoorts kunnen kans maken op fantastische prijzen wanneer ze een review achterlaten bij het bedrijf dat zij bezocht hebben. Zo maken zij bijvoorbeeld kans op overnachtingen, geheel verzorgde vakanties, vijfgangendiners en nog veel meer! Alles over de winactie is te vinden op zuidoostfriesland.nl/reviews

Lees meer

Veel goede reviews leveren gegarandeerd extra omzet op.

Bouke Weber, Hotel & Hospitality
  • Download hier de banners

    Wil je je bezoekers verwijzen naar de reviewcampagne? Download dan hier de banners voor op je eigen site!

    Link naar dropbox
  • Bekijk hier de workshops terug

    Deze workshop werd gegeven aan horeca- en activiteitenondernemers.

    Bekijk de workshop

Tijdens het toeristenseizoen 2021 organiseert stichting Toerisme Regiomarketing Zuidoost Friesland (TRZF) een reviewcampagne. Alle ondernemers uit Zuidoost Friesland kunnen hier gratis aan mee doen! Aanmelden kan hier!

Aanleiding
95% van de mensen die van plan zijn om een vakantie te boeken, lezen minimaal 30 minuten lang reviews (Bron). Laat dat maar even op je inwerken! 

Laten jouw gasten al regelmatig reviews achter? En wat doe je met een negatieve review? Wij helpen je het komende seizoen graag om meer en betere reviews te genereren! 

Waarom? Wij geloven dat komend seizoen de toeristen Zuidoost Friesland goed weten te vinden. Vanwege Corona zoeken ze veilige bestemmingen met veel ruimte. Maar wat gebeurt er in 2022 en verder? Door dit seizoen goede reviews te verzamelen, wordt jouw bedrijf beter zichtbaar op het internet. Daarnaast groeit de geloofwaardigheid van jouw bedrijf en kun je eventueel negatieve reviews ombuigen naar een kwaliteitsslag. Niet alleen jij als  ondernemer profiteert hiervan, heel Zuidoost Friesland wordt zichtbaarder en daarmee steeds bekender als prachtige vakantiebestemming!

Doel

Het doel is om komende zomer zoveel mogelijk kwalitatieve reviews binnen te halen. We hopen dat er minimaal honderd ondernemers mee willen doen om reviews te verzamelen. Kijk eens wat we dan als regio teweegbrengen! Alle ondernemers kunnen meedoen, van grote familiecamping tot kleine B&B en van hotel tot kleinschalig museum. Of je nou al jaren actief bent op reviewplatformen of nog bij 0 moet beginnen, iedere bijdrage aan de campagne is waardevol en levert jou als ondernemer ook iets op. Veel positieve reviews zorgen gegarandeerd voor boekingen en dus omzet. Je leert bovendien wat je gasten belangrijk vinden. Aanmelden kan hier.

Werkwijze

De reviewcampagne bestaat uit een aantal stappen:

1. Aanmelden via het onderstaande contactformulier
2. Deelname online workshop (deze hebben inmiddels plaatsgevonden, kijk hier de workshops terug)
3. Gebruik toolkit
4. Deelname coaching
5. Deelname ondernemersprijs (facultatief)
Meld je hier direct aan!

6 redenen om mee te doen:

1. Een stok achter de deur, wij helpen je goede reviews verzamelen!
2. Deelname is volledig gratis! Opstarten kost je maximaal 4 uren. 
3. Investeer nu in je marketing voor volgend jaar!
4. Verbeter je product. Buig negatieve reviews om naar beter aanbod!
5. De reviewcampagne is grotendeels maatwerk: geef vooral aan wat jij wilt leren!
6. We doen het samen! Je leert van collega's en TRZF staat voor je klaar!

Doe mee! Meld je gratis aan!

Boerderij ijs Uitkijktoren Bakkeveen

95% van de mensen besteedt maar liefst 30 minuten aan het lezen van reviews voordat men overgaat tot boeken

Frankwatching.com