Ga naar inhoud
MAP

Licht op Drachten

Hét lichtkunstfestival van het Noorden!

Drachten beleeft dit jaar de eerste editie van het nieuwe festival LICHT OP DRACHTEN. Een tiendaags lichtkunstfestival in en rond het centrum van Drachten tijdens de donkere dagen in het late najaar. Naast een route met grote en kleinere lichtkunstwerken, wordt een uitgebreid programma opgezet.

Met veel verschillende op licht gebaseerde werken, zoals sculpturen, installaties en projecties, zet het festival de verschillende pleinen, gevels, bruggen en verborgen plekken van Drachten op een nieuwe en betoverende manier in het licht. Licht op Drachten is een verrassend lichtfestival voor jong en oud en is gratis te bezoeken van vrijdag 24 november t/m zondag 3 december, dagelijks van 17.00 tot 22.00 uur.
 
Een mooie gelegenheid voor een paar dagen eropuit in de omgeving. Ben je op zoek naar een hotel, B&B of andere accommodatie? Hieronder vind je de accommodaties die open zijn in deze periode!                          
                                                                                           

Zoek je accommodatie op de kaart!

Het lichtkunstfestival Licht op Drachten belooft een waar spektakel te worden voor iedereen die graag geprikkeld wordt door kunst in de bijzondere setting van het centrum van Drachten. Het is tevens de uitgelezen kans om het centrum van Drachten en de omgeving beter te leren kennen.

Meer weten over wat er allemaal te doen, te eten en te beleven is in Smallingerland? Kijk dan op In Smallingerland!