Ga naar inhoud
MAP

Passantenhaven de Warring

Heerenveen

Aan De Warring in Heerenveen is een kleine en overzichtelijke passantenhaven te vinden met enkele voorzieningen zoals afvoer van huisvuil. Bij deze passantenhaven hoeft geen liggeld betaald te worden.

Aan De Warring in Heerenveen is een kleine en overzichtelijke passantenhaven te vinden met enkele voorzieningen zoals afvoer van huisvuil. Bij deze passantenhaven hoeft geen liggeld betaald te worden. Het is toegestaan hier drie achtereenvolgende dagen te verblijven. Meer info over aanleggen in de gemeente Heerenveen vind je hier.

Heerenveen, wie kent het niet? Met 30.000 inwoners én een eigen voetbalclub is het één van de grootste en sportiefste plaatsen van Friesland. De Heerenveners noemen hun woonplaats 'n gouden plak; oftewel een geweldige stek om te wonen!

Naast de grote sportevenementen in ijsstadion Thialf en het Abe Lenstra Stadion worden er het hele jaar door veel activiteiten georganiseerd.

Heerenveen ligt in Zuidoost Friesland en is makkelijk te bereiken: het ligt aan een knooppunt van snelwegen, heeft een treinstation én is bereikbaar via vaarwater.

In het centrum van Heerenveen kun je met je boot aanmeren op verschillende plaatsen aan de Heerenwal en het Breedpad. Bij deze ligplekken is geen liggeld verschuldigd. Je mag hier maximaal 3 dagen aanleggen. Walstroom is tegen betaling van muntgeld aanwezig en binnenkort wordt ook het watervulpunt in werking gesteld. Je loopt zo vanaf je liggplek het gezellige centrum van Heerenveen in met vele terrasjes, een groot aanbod aan shoppingmogelijkheden en een interessant museum over de Heerenveense historie. In het museum is ook de plaatselijke VVV gevestigd.

Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Passantenhaven de Warring

De Warring
Heerenveen
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten