Ga naar inhoud
MAP

Bungalowpark Het Bosmeer

Noordwolde

Natuurlijk Genieten, daarvoor gaat u naar Het Bosmeer in Noordwolde (frl.). Een ruim opgezet park met vrijstaande bungalows gelegen vlakbij de grens met Drenthe + Overijssel. In de omgeving vindt u 3 Nationale Parken, zeer geschikt om te wandelen/fietsen.

Bungalowpark nabij 3 Nationale Parken, zeer geschikt voor fietsen en wandelen. Met verwarmd openlucht zwembad. Huisdieren toegestaan. Gratis wifi. Gasten waarderen ons met maar liefst een 8,8 op Zoover.

In het Friese dorpje Noordwolde vindt u Bungalowpark Het Bosmeer. In deze schitterende omgeving, nabij 3 Nationale Parken en de Koloniën van Weldadigheid (UNESCO-werelderfgoed) zijn er vele mogelijkheden om te wandelen en te fietsen. Ook voor museumbezoek zijn er meer dan voldoende opties. Of breng bijvoorbeeld een bezoek aan IJsstadion Thialf in Heerenveen, ontdek van alles over Friesland in het Fries Museum in Leeuwarden, ga een dagje varen in Giethoorn of een plan een dag uit naar Wildlands in Emmen. En natuurlijk kunt u hier heerlijk genieten van de prachtige natuur. Het Bosmeer ligt nabij het 3-provinciënpunt van Friesland, Drenthe en Overijssel.

We bieden 4, 6 en 8-persoons vrijstaande bungalows op ruime percelen met veel privacy. Er zijn 5 verschillende types woningen, van standaard tot luxe. Alle woningen beschikken ten minste over een vaatwasser, smart TV en magnetron. Op het park is er fietsverhuur, een kinderboerderij, een speeltuin, tafeltennistafel en jeu-de-boules baan. Tijdens het hoogseizoen is er animatie voor kinderen tot ca. 12 jaar. Voor groepen hebben we een speciale groepsruimte beschikbaar. Alle bungalows zijn rookvrij. Huisdieren zijn op aanvraag (tegen betaling) toegestaan in geselecteerde bungaows.

Aan de overkant van Het Bosmeer ligt verwarmd openluchtbad De Dobbe, onze gasten hebben hier gratis toegang (geopend van ca. begin mei t/m ca. begin september). Schuin tegenover Het Bosmeer ligt SBB-recreatiegebied "Spokeplas", met een zwemplas en een zandstrand.

We zijn het hele jaar geopend, u bent meer dan welkom!

Accommodatietype:
Bungalow
Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Bungalowpark Het Bosmeer

Vakantiepark Friesland
Elsweg 5
8391KB Noordwolde
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten