Ga naar inhoud
MAP

Camping De Stjelp

Oudega

Wat is Camping de Stjelp? Wij noemen het zelf onze ontstressingsboerderij camping. In deze tijd van haast, hectiek, stress en drukte is deze plek een oase van rust, waar je in de vrije natuur weer tot jezelf kunt komen.

Dit hebben wij u te bieden

Rustige en gastvrije natuur/minicamping “De Stjelp” met uitstekende voorzieningen en trekkershutten, ruime vrije plaatsen met vrij uitzicht, een glampingtent voor luxe kamperen, aansluiting op elektra, schone sanitaire voorzieningen, verlicht terrein, watertap op het terrein, aanrecht met warmwater, koelkasten aanwezig, wasmachine, centrifuge, chemisch storttoilet, fietsroutes, fiets/botenverhuur, Jeu de Boulesbaan.

Op onze camping is ook een GEO-cache verstopt, voor alle avontuurlijke gasten. Op en rondom de camping en het Nationale Park de Alde Feanen zijn er voldoende GEO-caches te vinden.

Openlucht zwembad, winkels waaronder een supermarkt en manege op 2 km. Het Nationaal Park “De Alde Feanen”, vlakbij het vogelrijke gebied: “De Jandurkspolder”. Voor mooie fiets – en wandeltochten.

Milieuvriendelijke dorp Oudega

Deze boerderij was voor ons liefde op het eerste gezicht, bij het milieuvriendelijke dorp Oudega (Sm) en vlakbij het Nationaal Park “De Alde Feanen”. Met een rust uitstralende natuur waar het ’s morgens goed ontwaken is, was precies wat we zochten. We houden van het platteland, de landelijke rust, het leven op de boerderij en de natuur. Bij de boerderij hoort een SVR camping met 3 trekkershutten, staanplaatsen voor tenten, caravans, campers en een luxe Glamping tent voor 7 pers. (o.a inclusief douche en toilet) met een wijds uitzicht over de landerijen. We hebben het terrein een andere aankleding gegeven, caravanplaatsen ingericht en elektriciteit op het terrein aangelegd. Dierenparkjes met vijvers voor diverse soorten siereenden maken er een gezellig geheel van. Wij ervaren op deze plek een enorme rust en vrijheid.

Het is hard werken om naast ons werk de boerderij, tuin, erf en camping te onderhouden, maar het blijft een uitdaging. Daarnaast krijgen we veel hulp van familie en vrienden. Het buitenleven/werken brengt geestelijke en lichamelijke ontspanning. We voelen het als een voorrecht om op deze bijzondere plek te mogen wonen en willen dit met veel mensen delen.

Een milieuvriendelijke camping

Camping de Stjelp is hard bezig om op een zo schoon mogelijke manier de camping te beheren. Zo word het afval keurig gescheiden, dit is belangrijk, omdat het dan op een juiste manier verwerkt kan worden en recyclebare materialen opnieuw gebruikt kunnen worden.Camping de Stjelp maakt overigens gebruik van Jemako producten, Jemako meldt het volgende: “Door de duurzaamheid van onze vezels kunt u afzien van veel onnodige reinigingsdoeken in uw huishouden, ook onze reinigers combineren hoge effectiviteit met zuinig verbruik en bevatten eenduidige doseerinstructies. De ECO Plus geëtiketteerde reinigers zijn bijzonder vriendelijk voor mens en natuur – en dat bij een sterke reinigingskracht.” Er worden bovendien Jemako producten verkocht op Camping de Stjelp.

Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Camping De Stjelp

Camping De Tsjelp
It West 48
9216 XE Oudega
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten