Ga naar inhoud
MAP

Kwartier Noord

Katlijk

Kwartier Noord is een bijzondere locatie in Friesland voor het organiseren vergaderingen, teamuitjes, kookworkshops, en evenementen.

Kwartier Noord is de inspirerende locatie voor vergaderingen, congressen, teambuilding en trainingen. Geschikt voor kleine en grote gezelschappen. Prachtig gelegen midden in de natuur aan de rand van Oranjewoud op slechts vijf minuten rijden van Heerenveen en centraal gelegen in Noord Nederland. Daarnaast heeft kwartier Noord diverse activiteiten zoals kookworkshops en teambuilding-games om een geslaagde dag te verzorgen.

Naast de oude boederij is het mogelijk om te vergaderen in het idylische Thomas Tsjerke uit de 16de eeuw of op het prachtige natuurgebied het Katlijker Schar. Kwartier Noord biedt diverse ruimtes aan voor vergaderingen, congressen, teambuilding en trainingen. De Suite van Kwartier Noord is sfeervol en licht en biedt een prachtig uitzicht over de weilanden aan de voorzijde bij Kwartier Noord. De vergaderzaal van Kwartier Noord is ruim en licht. Voorzien van sfeervolle tafels en witte stoelen. Leemkleurige muren en een strakke witte houten vloer. Kwartier Noord heeft een grote algemene ruimte met stamtafel, open haard, grote kookstudio en een vide. Groepen kunnen deze ruimte gebruiken als break out ruimte.

Workshops
Ga aan de slag met collega’s of vrienden en steek zelf de handen uit je mouwen tijdens een kookworkshop in onze kookstudio of buitenkeuken. Kwartier Noord heeft een grote kookstudio en buitenkeuken met Big Green Egg BBQ’s en een houtgestookte pizzaoven. Onze locatie is geschikt voor kleine en grote gezelschappen. Voor een lunch, borrel of diner workshop. Prachtig gelegen aan de rand van Oranjewoud, centraal in Friesland op vijf minuten rijden van Heerenveen.

Teambuilding
Kwartier Noord heeft de leukste ideeën voor een teamuitje. Wij verzorgen outdoor games in de prachtige omgeving van Oranjewoud of het Katlijker Schar met een heerlijke BBQ in onze riante buitenkeuken. Of wat dacht je van een gezellige feestavond met dj of onze crazy pianoman?

Type eetgelegenheid:
Restaurant
Gelegenheid:
Lunch/Diner
Bezorgopties:
Afhalen
Accommodatietype:
Conferentiecentrum
Groepsgrootte event:
max. 200 personen
Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Kwartier Noord

Kwartier Noord
W.a. Nijenhuisweg 7
8455 JS Katlijk
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten