Ga naar inhoud
MAP

RCN Vakantiepark de Roggeberg

Appelscha

RCN Vakantiepark de Roggeberg ligt in het hart van noord Nederland en aan de rand van het prachtige Nationaal Park het Drents Friese Wold.

Op vakantiepark de Roggeberg in Appelscha beleeft u een echte buitenvakantie. Iedereen kan het hele seizoen heerlijk genieten!

Verschillende accommodaties

De Roggeberg heeft keus uit verschillende accommodaties: bungalows, chalets, kampeerchalets, luxe mobiel homes en sfeervolle boshutten. Houdt u van kamperen in een tent, maar heeft u zelf geen kampeerspullen? Dan zijn er luxe safaritenten, ingericht met steigerhouten meubilair voor een warme sfeer. Kamperen met een luxe tintje.

Mooie ruime plekken

Midden in de natuur van het Nationaal Park Het Drents Friese Wold, bevinden zich de ruime kampeer en camperplaatsen en mooie accommodaties. Doordat alle kampeervelden zijn omringd door bomen en struiken krijgen de plaatsen een persoonlijke en kleinschalige sfeer. Alle sanitaire voorzieningen zijn altijd dichtbij, wel zo praktisch. Of u kiest voor een (comfort) kampeerplaats met privé sanitair.

Veel te doen voor jong en oud

Kinderen vermaken zich zeer goed. Een overdekte speelplaats, waterspeelparadijs, midgetgolfbaan en openluchtzwembad zorgen voor vertier en plezier bij zowel mooi als minder mooi weer. Ook zijn er verschillende outdoor mogelijkheden, waaronder een klimpalenparcours en paintball. Erg leuk voor de iets oudere jeugd. Genieten van een dag golfen? Naast het park ligt een 9-holes golfbaan

Even helemaal niks?

En dag even helemaal niks? Niet in de keuken staan? Dan kunt u zich laten verwennen in het sfeervolle brasserie voor een kop koffie, een zalig ontbijt, een lekkere lunch of een smakelijk diner. Geniet ook elke de ochtend van verse broodjes en de ochtendkrant. Daarnaast is er voor de vlugge hap een snackbar.

Accommodatietype:
Vakantiewoning
Aantal personen:
max. 6 personen
Groepsgrootte event:
max. 69 personen
Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je RCN Vakantiepark de Roggeberg

RCN Vakantiepark de Roggeberg
de Roggeberg 1
8426 GK Appelscha
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten