Ga naar inhoud
MAP

B&B op de Sing-Sang

Jonkerslân

Ons woonboerderijtje is gelegen in het mooie Jonkerslân in de gemeente Opsterland. De Sing-Sang is een doodlopend weggetje, waardoor weinig verkeer langskomt. Te midden van de weilanden kunt u hier genieten van de stilte en de vogels die u elke dag w...

Ons woonboerderijtje is gelegen in het mooie Jonkerslân in de gemeente Opsterland. De Sing-Sang is een doodlopend weggetje, waardoor weinig verkeer langskomt. Te midden van de weilanden kunt u hier genieten van de stilte en de vogels die u elke dag weer vrolijk tegemoet zingen. Met een beetje geluk zie je reeën in het weiland lopen.
We hebben 2 kamers beschikbaar. Per kamer kunnen 2 volwassenen en 1 kind tot 4 jaar. Voor de ontspanning hebben we een sauna en een stoomcabine. Hiervan kan tegen kleine vergoeding gebruik gemaakt worden.
Jonkerslân is opgenomen in verschillende fietsroutes (fietsen zijn aanwezig) die u door bosrijke gebieden richting Beetsterzwaag of Oranjewoud leiden of door oude heide- en veengebieden richting Jubbega en Hoornsterzwaag. Het is 10 minuten rijden met de auto naar Heerenveen en Gorredijk. Een supermarkt is op 5 autominuten afstand in Nieuwehorne.

Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je B&B op de Sing-Sang

Sing-Sang 2
8403BH Jonkerslân
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten