Ga naar inhoud
MAP

Landgoed Lauswolt

Beetsterzwaag

Het magnifieke Landgoed Lauswolt ligt verscholen in de adembenemende natuur van Friesland. Hier komt u tot rust in alle luxe. Onze fameuze gastvrijheid en een sublieme keuken zorgen ervoor dat het u geen moment aan iets ontbreekt. Wolkom!

Verscholen in de prachtige bossen van Beetsterzwaag ligt het best bewaarde geheim van Friesland: vijfsterrenhotel Landgoed Lauswolt. In een adembenemende omgeving zorgen wij ervoor dat het geen moment aan iets ontbreekt.

Sommige bijeenkomsten of evenementen vragen om een buitengewone locatie. Een vergaderlocatie waar alles vanzelf lijkt te gaan, waar het klopt en waar aan alle details wordt gedacht. Een locatie waar jij en jouw gasten in de watten worden gelegd. Een locatie waar je geïnspireerd raakt door de ruimte en de natuur. Waar je “ware luxe” ervaart en persoonlijke service. Je vindt deze locatie in Friesland, Beetsterzwaag. Landgoed Lauswolt, aangenaam.

Landgoed Lauswolt is een prachtig hotel met een Michelinster restaurant, een Bistro bekroond met een Bib Gourmand en diverse vergaderzalen op een prachtige locatie midden in de bossen van Beetsterzwaag. De enige geluiden die u hoort zijn de klepperende ooievaars en de tikkende bonte specht. De uitzichten zijn adembenemend, u kijkt naar het historische koetshuis, de dichtbegroeide bossen of hole 9 van golfbaan Lauswolt. Landgoed Lauswolt heeft een verscholen ligging maar toch slechts 2 minuten rijden vanaf de A7. Landgoed Lauswolt bied diverse mogelijkheden op het gebied van teambuildingsactiviteiten.  Skûtsjesilen, fietstochten of schapenhoeden zijn onze meest populaire activiteiten. 

Onze vijf vergaderruimtes, lounges, restaurants en benedenbar bieden ruimte, rust en alle faciliteiten om te ontspannen. De kleinste vergaderruimte is geschikt tot 8 personen en de grootste ruimte is geschikt voor een congres tot 170 personen. Alle vergaderruimtes beschikken over technologie, vergaderfaciliteiten en prachtige uitzichten over het landgoed. Er is altijd wel een ruimte die aansluit op jouw wensen.

Duurzaamheid

Een goede sfeer, professionele bediening en comfortabele faciliteiten. Dat zijn goede redenen om onze accommodatie te kiezen voor uw vergadering, een meeting met uw zakenpartners of een heerlijk ontspannen weekendje weg. Maar wij geloven dat we meer moeten doen dan dat. Als duurzame onderneming is Landgoed Lauswolt daarom gecertificeerd met het Key certificaat. Hiermee nemen wij onze verantwoordelijkheid ten aanzien van natuur en milieu, zonder dat jij hiervoor hoeft in te leveren op comfort.

Het certificaat kent drie niveaus: brons, zilver en goud. Hoe meer milieumaatregelen een recreatiebedrijf heeft ingevoerd, hoe hoger het ‘milieuvriendelijke niveau’. Wij kunnen met trots melden dat wij in het bezit zijn van de Gouden Green Key.

People, planet en profit zijn een structureel onderdeel van onze bedrijfsdoelstellingen. Daarom hebben we ons aangesloten bij Green Key. Dit is een bekend internationaal keurmerk voor duurzame bedrijven in de hotel- en recreatiebranche. Aan dit keurmerk kun je zien dat wij bewuster omgaan met natuur en milieu dan de normale wet- en regelgeving vereist. Ook staat maatschappelijk verantwoord ondernemen bij ons hoog in het vaandel.

Restaurant 

In restaurant de Heeren van Harinxma kenmerken de gerechten zich door inspiratie uit het seizoen en het gebruik van pure producten. Onder leiding van Chef de Cuisine  Seb Smit worden deze ingrediënten met veel liefde en passie samengevoegd tot verfijnde gerechten vol smaak.

En met succes. De Heeren van Harinxma wordt alom geprezen. Zo is het restaurant sinds jaar en dag bekroond met een Michelinster. En in 2018 is De Heeren van Harinxma opnieuw het beste restaurant van Friesland in de Lekker 500.

Ons tweede restaurant; Bistro Nijeholt, bekroond met een Bib Gourmand. Met dezelfde eerlijke streekproducten worden hier in een ongedwongen huiskamersfeer gerechten met een eenvoudigere bereiding geserveerd.

Accommodatietype:
Landgoed
Groepsgrootte event:
max. 170 personen
Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Landgoed Lauswolt

Van Harinxmaweg 10
9244 CJ Beetsterzwaag
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten