Ga naar inhoud
MAP

Restaurant Hét Postkantoor

Heerenveen

Grand-Bistro Hét Postkantoor kan je vinden in het hart van Heerenveen. Verrassende gerechten met een moderne kijk op dé klassiekers, bereid met biologische seizoensgebonden producten.

Geniet van een pure smaakbeleving in Hét Postkantoor

Hét Postkantoor is een culinaire Grand Bistro met gezellige rondzitbanken, een enorme bar in het midden van de zaak en een heerlijk terras. Ideaal om de laatste zonuren te pakken.

Geniet van en pure smaakbeleving
Chef-kok Rutger Tjalsma drukt met zijn keukenteam een verrassende signatuur op de menu’s van klassiekers met Friese invloeden, gemaakt met producten van het seizoen en uit de regio. Denk aan mooi vlees uit de dry aged kast, paling, oesters, burrata, gerookte carpaccio met verse truffel of verrassende vegetarische risotto met mooie kazen.

Maak uw avond compleet met smaakvolle wijnen van onze sommelier
Dineer in een intieme, informele en stijlvolle setting, waarbij de maaltijd vergezeld gaat met de lekkerste wijnen uit de wijnkelder van onze gastheer- Sommelier Rishi Gadepalli. Hij kan een heerlijk wijnarrangement voor u samenstellen om de avond compleet te maken. Geniet samen met vrienden of familie van een uitgebreid diner of gezellige borrel en toast op het leven!

Dit alles wordt geserveerd op een bijzondere locatie in een prachtig monumentaal pand uit 1871 aan het toen nog gelegen marktplain, dat destijds in gebruik werd genomen als postkantoor.

Type eetgelegenheid:
Restaurant
Gelegenheid:
Diner
Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Restaurant Hét Postkantoor

Hét Postkantoor
Gemeenteplein 81
8442 MB Heerenveen
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten