Ga naar inhoud
MAP

Van der Valk Hotel Drachten

Drachten

Centraal gelegen in het Noorden van Nederland vindt u Van der Valk Hotel Drachten. Wij ontvangen u graag voor een heerlijk diner of een overnachting in één van onze comfortabele kamers.

Wilt u er even tussenuit? Bij Van der Valk Hotel Drachten kunt u luxe overnachten in een ruime, sfeervol ingerichte hotelkamer. Gelegen op een uitstekende locatie tussen het waterrijke natuurgebied De Alde Feanen, culturele hoofdstad Leeuwarden en Groningen in.

Overnachten, ontbijten, lunchen, dineren, borrelen: wees welkom bij Van der Valk Hotel Drachten
Wij zijn blij u als hotelgast te mogen verwelkomen in ons hotel. Geniet van een heerlijke lunch of uitgebreid diner in ons restaurant of brasserie. 

À la carte lunch en diner bij Van der Valk Drachten
Iedere dag kunt u genieten van heerlijk vers bereide maaltijden bij Van der Valk Hotel Drachten. Kies voor een heerlijk voorgerecht, verschillende vlees-, vis-, vegetarische gerechten en een nagerecht. Bekijk hier de menukaart.

Bij de receptie kunt u terecht voor meer informatie en/of reserveringen: T: 0512-52 07 05 / E: info@drachten.valk.com.

Evenement organiseren of een zaal afhuren?

Ook voor zakelijke bijeenkomsten, vergaderingen en feesten kunt u terecht bij Van der Valk Hotel Drachten. De gehele accommodatie beschikt over gratis draadloos internet. Zo ook in onze vergaderzalen, welke tevens voorzien zijn van een beamer, scherm en flip-over. Informeer naar de mogelijkheden voor het organiseren van een bijeenkomst bij onze afdeling zaalreserveringen: T: 0512-58 63 07 / E: sales@drachten.valk.com.

Accommodatietype:
Hotel/Restaurant
Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Van der Valk Hotel Drachten

Lavendelheide 4
9202 PD Drachten
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten