Ga naar inhoud
MAP

Bed and Breakfast Noflik Haule

Haule

Vier ruime kamers in gezellige en huislijke sfeer. Televisie op kamer en gratis WIFI. Gratis parkeren. Gezamenlijke living en badkamer. Fietsverhuur. Korting wanneer u boekt via www.noflik-haule.nl. Prijzen inclusief toeristenbelasting en ontbijt.

Bed & Breakfast Noflik Haule is landelijk gelegen, te midden van schitterende bos- en natuurgebieden van het Drents-Friese Wold.  Heerlijk wandelen, fietsen en genieten van de natuur in  onder andere: ‘Het Blauw Bos’, Haulerpolder, Fochtelooerveen, de bossen van Bakkeveen, de heide van Duurswoude, Appelscha, Norg, Veenhuizen (met gevangenismuseum).

Uitstekend uitgangspunt voor een stedentrip naar Groningen, Assen, Leeuwarden en/of Heerenveen

Er zijn 4 kamers beschikbaar, ieder met een eigen, gezellige en huislijke sfeer. U beschikt op uw kamer over een televisie met ruime zenderkeuze. Ook kun je gratis gebruik maken van ons WIFI-netwerk.
Voor de prijzen zie de pagina van de diverse kamers

Wij zorgen voor een uitgebreid ontbijt met warme broodjes en een vers gekookt of gebakken eitje.

Op de verdieping bevindt zich ook de gezamenlijke badkamer met toilet.
Beneden is een apart toilet beschikbaar.

Een flesje wijn vindt u in ons wijnrek.

Reist u met het openbaar vervoer,  dan halen of brengen we u graag naar de dichtstbijzijnde opstapplaats. Neem hiervoor contact met ons op.

Noflik is Fries voor genoeglijk, aangenaam. Gerieflijk met een kopje koffie of thee op een heerlijk plekje ergens in de tuin of genietende van het schitterende uitzicht vanuit de zithoek in de ruime living, voorzien van alle keukenfaciliteiten. Als gast wil je genieten van rust en gezelligheid, wij maken het u graag naar uw zin.

Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Bed and Breakfast Noflik Haule

Zwetteweg 19
8432PN Haule
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten