Ga naar inhoud
MAP

Galerie Nynke & Blom

Gorredijk

Gedurende het hele jaar zijn er klein werken van diverse kunstenaars, kunstkaarten en ook leuke inspiratiedoosjes te koop.

Ruimte voor Kunst!

Nynke & Blom organiseren in hun Ruimte voor Kunst aan de Kerkewal 24  in Gorredijk (aan de Turfroute) jaarlijks ongeveer vijf exposities. De invulling is divers. De ene keer is het een groepsexpositie met werk van verschillende kunstenaars rond een thema. De andere keer een expositie met eigen werk of een solo expositie van een kunstenaar op uitnodiging.

Verder organiseren Nynke & Blom workshops en cursussen. Onder meer video- en fotobewerking of analoge fotografie bij Nynke Venema of een workshop of cursus schilderen bij Corina Blom. Kijk voor het actuele aanbod op de site.

Nynke Venema en Corina Blom hebben achterin de ruimte hun eigen plek voor hun eigen kunst. Hier bevinden zich hun respectievelijke ateliers. Nynke Venema is een gelauwerd fotograaf en maakt ook video-installaties. Haar blik dwaalt vaak af naar de kleine dingen in de natuur waarvan je de neiging hebt eroverheen te kijken. Corina Blom schildert en maakt grafisch werk, voornamelijk landschappen. Ze zoekt hierin de verte, waarin ze de vrijheid ervaart of juist het willekeurige van een vlucht vogels of van lichtreflecties op het water.

Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Galerie Nynke & Blom

Nynke & Blom
kerkewal 24
8401 GC Gorredijk
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten