Ga naar inhoud
MAP

Bolle Buik, Borrel & Bed

Appelscha

Onze accommodatie is geschikt voor groepen tot 24 personen. Echter kun je een appartement of hotelkamer in onze accommodatie ook separaat boeken voor 2, 4, 6, 8 of 12 personen. Onze accommodatie bevindt zich in het bos en ligt vast aan ons restaurant.

Groepsaccommodatie De Bosberg

Midden in de bossen van het Drents-Friese Wold ligt Groepsaccommodatie & appartementen De Bosberg in Appelscha.

Door de ongekend, gunstige ligging van De Bosberg (In het Groene Hart van Noord Nederland) krijgen onze gasten het ultieme vakantiegevoel. Midden tussen de bossen, maar toch in het bruisende hart van appelscha, kunnen onze gasten genieten van onvoorwaardelijke gastvrijheid. Met de all-in formule die we hanteren weet u waar u aan toe bent. Opgemaakte bedden, linnengoed inclusief en handdoeken service op maat. Compleet verzorgd of wilt u helemaal self supporting? U heeft er geen omkijken naar. Maakt u gebruik van onze broodjesservice voor de Bed & Breakfast? Of toch liever half pension en genieten van onze goede keuken in het restaurant direct onder de Groepsaccommodatie De Bosberg. De keuze is aan u en wij horen het graag

De accommodatie is geschikt voor 24 personen en heeft twee royale livings, een grote ruimte met gezellige bar, 7 slaapkamers, 2 bedstedes, 5 badkamers, gescheiden sanitair en een wellness met jacuzzi & sauna. Uiteraard bedienen we ook kleinere groepen, onze 6 en 4 persoons appartementen zijn koppelbaar. Zo bieden we ook 12 en een 8 persoons appartementen aan.

Romantisch slapen in ons Liefdesnestje? Ingericht voor elk (liefdes)paar die een romantische nacht wil doorbrengen op De Bosberg… Wakker worden en uitkijken over de bossen van het Drents Friese Wold in het Groene Hart van Noord Nederland.

Neem contact met ons op voor de actuele beschikbaarheid of stuur ons een mailbericht.

Accommodatietype:
Vakantiewoning
Groepsgrootte event:
max. 22 personen
Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Bolle Buik, Borrel & Bed

De Bosberg
Bosberg 3
8426 GJ Appelscha
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten