Ga naar inhoud
MAP

Rapalje - 30 years breaking borders

Het Posthuis Theater, Heerenveen

De mannen van de folk gaan al dertig jaar lachend en in kilt door het leven

Na drie decennia op het podium gaat Rapalje Celtic Folk Music nog altijd lachend door het leven. Als de meest bekende folkband van Nederland heeft de groep ontelbare grenzen overschreden, vele prijzen gewonnen en, gehuld in kilts, talloze avonturen beleefd.

Rapalje voelt als een familie die bij je over de vloer komt: elke show barst van de energie en gaat gepaard met veel humor en georganiseerde chaos. Met "Breaking Borders" verlegt de band wederom alle muzikale grenzen, weten ze zaal na zaal uit te verkopen en een laaiend enthousiast publiek achter zich te laten. Naast bekende hits als "Wat Zullen We Drinken" en "The Drunken Sailor" brengen ze nieuwe nummers en zelfgeschreven liederen waarin persoonlijke verhalen zijn verweven ten gehore.

David, William, Maceál en Sebastiaan weten als geen ander hoe ze een folkfeestje moeten bouwen en veroveren keer op keer de muzikale harten van hun fans. Bovendien is deze show niet compleet zonder de spectaculaire Ierse dans van de zusjes Rosalie en Madelief Wagenaar. Met hun snelle voetenwerk, prachtige choreografieën en sierlijke bewegingen zijn ze al regelmatig op tv geweest en zij zullen liefhebbers van groepen als Riverdance zeker versteld doen staan.

Of je nu wordt meegesleept door de opzwepende deuntjes, geïntrigeerd raakt door hun unieke flair of gewoon op zoek bent naar een onvergetelijke live-ervaring, Rapalje is een band die je niet mag missen. Als meervoudig winnaar van de "Best Live Act" award behoren ze tot de vlaggendragers van de folk- en Keltische muziek en hun muzikale reis is nog lang niet voorbij.

Laten we samen genieten en 30 jaar Rapalje vieren!

Wanneer:
23 januari 2025
Prijsinformatie:
Vanaf € 24,50
Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Rapalje - 30 years breaking borders
Het Posthuis Theater

Fok 78
8441BR Heerenveen
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten