Ga naar inhoud
MAP

Hulde! - Carine Crutzen, Bert Luppes

Het Posthuis Theater, Heerenveen

Een hartverwarmende trip down memory lane

Geesje en Adam vieren hun zeventigjarig huwelijk - Hoera! Hoera! - en als ze het feestzaaltje binnen lopen lijkt het alsof ze in een tijdmachine stappen. Gezichten van vroeger roepen vergeten herinneringen op en al gauw dwalen we met hen door een caleidoscopisch labyrint van belangrijke en onbelangrijke gebeurtenissen uit hun bewogen leven. De eerste bange kus, onhandige seks, de roze wolk, kraamtranen, overspel, autoloze zondag, flower power, Ban-De-Bom, goedmaakseks, pubers, het lege nest syndroom, nieuwe heup, stiekeme Alzheimer... enzovoorts, enzovoorts, enzovoorts. 

Als in een koortsdroom komen hoogte- en dieptepunten nog één keer langs en roepen ze bij Geesje en Adam de vraag op of hun relatie hun wel het geluk heeft gebracht waar ze als jonge mensen zo naar hunkerden. Of was een andere keuze, toen, beter geweest?

HULDE! wordt een tour de force waarin de theaterkanonnen Carine Crutzen en Bert Luppes meerdere rollen zullen spelen. 

De tekst van deze dollemans-trip down memory lane is van Peer Wittenbols, die recentelijk de prestigieuze Charlotte Köhler Prijs 2023 ontving voor zijn theateroeuvre. De regie is van alleskunner Titus Tiel Groenestege.

Wanneer:
19 maart 2025
Prijsinformatie:
Vanaf € 30,-
Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Hulde! - Carine Crutzen, Bert Luppes
Het Posthuis Theater

Fok 78
8441BR Heerenveen
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten