Ga naar inhoud
MAP

Ladies Night: De Mooiste Dag

De Bios Drachten, Drachten

De Bios Drachten organiseert een Ladies Night met de nieuwe film "De Mooiste Dag"! ☀️Een Ladies Night is een avond die we speciaal voor vrouwen organiseren.

Een Ladies Night is een avond die we speciaal voor vrouwen organiseren. Bij binnenkomst ontvang je een heerlijk welkomstdrankje en in de foyer staan diverse stands van lokale ondernemers op het gebied van mode, gezondheid en (woon)accessoires. Aansluitend bekijk je de voorpremière van De Mooiste Dag. Na afloop van de film ontvang je een goodie mee naar huis om de avond compleet mee af te sluiten.

Tickets: € 16,00 per stuk (inclusief welkomstdrankje en goodie).

LET OP
Tickets voor deze voorstelling worden enkel in de (voor)verkoop aangeboden. Reserveren is niet mogelijk. Niet in combinatie met andere (kortings)acties.

Filmomschrijving:
Schrijfster Jasmijn (Katja Schuurman) zit met een serieus writersblock nadat ze een dodelijk ongeval veroorzaakte. Het enige dat ze nog schrijft zijn talloze – onbeantwoorde - brieven aan Wim, de weduwnaar van het slachtoffer. Jasmijn beseft dat ze zo niet verder kan met haar leven en neemt een vrij radicaal besluit. Zonder iemand iets te zeggen, pakt ze haar koffers en vertrekt naar Marokko waar Wim een hotel runt. Terwijl haar zus en haar uitgever proberen uit te zoeken waar ze is, sluiten Jasmijn en Wim onder de Marokkaanse zon een onverwachte vriendschap. Alleen moet Jasmijn nog wel het juiste moment vinden om te vertellen wie ze daadwerkelijk is.

Wanneer:
12 juni
Prijsinformatie:
Vanaf € 16,- (vaste prijs)
Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Ladies Night: De Mooiste Dag
De Bios Drachten

Noorderdwarsvaart 25
9203CA Drachten
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten