Ga naar inhoud
MAP

Jeugd Outdoor Zomerweek

Langelille

Vier dagen lang in een vaste groep te gekke outdooractiviteiten voor kinderen van 6-13 jaar bij de Wetlands Outdoor Zomerweken!

Er is van alles te beleven. Ga goud en edelstenen zoeken, leer hoe je veilig vuur kunt maken zonder aansteker, ren en sluip tijdens een spannend potje lasergamen en klim en klauter in hindernissen. Tussendoor chill je lekker bij je eigen gemaakte kampvuur met heerlijke marshmallows of je speelt een potje Weerwolven. Bij mooi weer is er natuurlijk waterpret met suppen bij een strandje en kun je buikschuiven. Er is ook genoeg tijd om lekker zelf rond te struinen. Spring over die sloot, zoek insecten, ga creatief met de natuur aan de slag of bouw een hut. 


Voor wie: iedereen van 6 t/m 13 jaar die van buitenspelen houdt! Sommige kinderen komen met een vriendje of vriendinnetje, andere kinderen komen alleen. Tijden: elke dag van 10.00 – 16.00 uur.
Kosten: 98,50 euro inclusief T-shirt, leuk aandenken, lekkere tussendoortjes en onbeperkt drinken. Exclusief lunch: kinderen nemen hun eigen lunch mee.

We maken er samen een te gekke tijd van!

Wanneer:
29 juli t/m 29 augustus
Prijsinformatie:
Vanaf € 98,50
Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Jeugd Outdoor Zomerweek

Wetlands Outdoor
Lemsterweg 25
8484KK Langelille
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten