Ga naar inhoud
MAP

Winterwandeling door Park Huize Olterterp voor buitenkids (6+)

Dit evenement heeft al plaatsgevonden

Olterterp

Papa’s en mama’s van echte buitenkids tussen de 6 en 12 jaar opgelet! Er staat een heerlijke winterwandeling op de planning! Tijdens deze wandeling vertelt onze enthousiast natuurgids over de natuur in de winter en leren ze spelenderwijs meer over dit seizoen. Trek...

Papa’s en mama’s van echte buitenkids tussen de 6 en 12 jaar opgelet! Er staat een heerlijke winterwandeling op de planning! Tijdens deze wandeling vertelt onze enthousiast natuurgids over de natuur in de winter en leren ze spelenderwijs meer over dit seizoen.

Trek de regenlaarsjes en warme kleding maar aan, dan kunnen we onbezorgd genieten van de natuur. Wie weet ligt er zelfs wel een pak sneeuw en kunnen we een sneeuwballengevecht houden! Ligt er geen sneeuw? Geen probleem, want lekker stampen in de plassen is ook puur genieten. Daarnaast leren de kinderen hoe dieren in de vrieskou overleven en dat er vogels zijn die speciaal in Fryslân komen overwinteren.

Naast dat deze jeugdactiviteit heel erg leuk en leerzaam is valt er in Park Huize Olterterp veel te ontdekken! De frisse winterlucht is ook nog eens hartstikke gezond. Genoeg reden om mee te gaan.

Interesse? Meld je uiterlijk een dag van te voren aan (tot 15.00u) via onderstaand formulier. Bij vragen, bel 0511 - 53 96 18 (alleen tijdens kantooruren).

Wanneer:
t/m 28 december 2023
Prijsinformatie:
Vanaf € 0,- (voor volwassenen)
Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Winterwandeling door Park Huize Olterterp voor buitenkids (6+)

Van Harinxmaweg 17
9246 TL Olterterp
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten