Ga naar inhoud
MAP

Maakplaats Heerenveen

Heerenveen

Kom naar de Maakplaats in Heerenveen!

Wat is de Maakplaats?
Een publieke, creatieve doe-het-zelf ruimte waar mensen, jong en oud, kunnen samenkomen om te creëren, experimenteren en leren. Een plek voor iedereen om aan de slag te gaan met zowel moderne, digitale technologie, denk aan programmeren, 3D-printen of lasersnijden, alsook ‘oude’, analoge technieken, zoals linosnede of macramé.

Duurzaam
In de Maakplaats is duurzaamheid een belangrijk thema. Er wordt zoveel mogelijk met bestaande materialen en objecten gewerkt. Dit zogenaamde recyclen en upcyclen stimuleert het creatieve denken en het draagt bij aan het duurzaam denken en doen.

Van, voor en door
Het is de wens om de Maakplaats in samenwerking met de lokale gemeenschap tot stand te laten komen. Mensen mogen meedenken over hoe zij deze plek voor zich zien qua invulling, ruimte en programmering.

Openingstijden
Op dit moment is de Maakplaats elke donderdagmiddag open van 14.00 - 18.00 uur voor. Er staat dan iemand klaar om je verder te helpen.
Wij hopen gauw ruimere openingstijden aan te bieden, houd hiervoor deze pagina in de gaten. Kijk ook in onze agenda voor toffe activiteiten.

Wanneer:
doorlopend
Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Maakplaats Heerenveen

Bibliotheek Heerenveen
Burgemeester Kuperusplein 48
8442 CL Heerenveen
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten