Ga naar inhoud
MAP

Groenmarkt Tropische kas Beetsterzwaag

Dit evenement heeft al plaatsgevonden

Beetsterzwaag

Vlak voor Moederdag bieden de leden van Groei en Bloei en de Tropische Kas diverse planten en stekken aan voor de tuin, maar ook planten voor de moestuin, planten, zaden, bollen, allerhande andere tuinproducten en zelfgemaakte bloemdecoraties.

Deze markt is een samenwerking tussen de leden van Groei & Bloei afd. Drachten en de vrijwilligers van de Tropische Kas in Beetsterzwaag. De markt vindt plaats op het terrein van de Tropische Kas. 

Leden van beide organisaties bieden niet alleen één- en meerjarige planten aan voor de siertuin, maar ook planten voor de moestuin, planten, zaden, bollen, allerhande andere tuinproducten en zelfgemaakte bloemdecoraties. Daarnaast is er voor kinderen de mogelijkheid om voor een klein prijsje zelf een cadeautje te maken voor Moederdag, uiteraard gerelateerd aan de aard van de Groenmarkt.

Nieuwsgierig geworden? Kom gerust eens kijken. De markt is open van 10.00 tot 16.00 uur en de toegang is gratis, de koffie en muntthee staan voor u klaar. Taarten zijn speciaal gebakken vpoor vandaag.

Tropische Kas: Hoofdstraat 80 en Kerkepad Oost 16A Beetsterzwaag: Parkeren kan aan de Vlaslaan (achter het dorpshuis) en aan de Van Lyndenlaan (parkeerterrein Lyndensteyn).

Wanneer:
t/m 11 mei
Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Groenmarkt Tropische kas Beetsterzwaag

Hoofdstraat 80 80 tegenover
Beetsterzwaag
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten