Ga naar inhoud
MAP

Workshop thriller schrijven

Drachten

Lijkt het je leuk om te horen hoe een spannend verhaal wordt geschreven? Doe dan mee aan deze workshop in drie delen, waarbij Machteld Smid je aan de hand van haar eigen boeken meeneemt in de wondere wereld van het schrijven. 

 Lijkt het je leuk om te horen hoe een spannend verhaal wordt geschreven? Om erachter te komen hoe een schrijver op ideeën komt, een verhaal opbouwt, personages verzint en plekken bedenkt waar de verhalen zich afspelen? Om ongegeneerd vragen te kunnen stellen? En vind je het leuk om zelf ook te schrijven? 

Machteld van Zalingen is auteur, schrijfdocent en redacteur. Ze begeleidt auteurs met het schrijven van hun verhaal, geeft workshops en organiseert schrijfweekenden. Daarnaast geeft ze les aan kinderen in creatief schrijven en redigeert ze boeken en andere teksten. Naast non-fictieboeken en prentenboeken schreef zij twee thrillers met in de hoofdrol rechercheur Manon Dijkgraaf: Wraakzusters en Bloedlijn. Halverwege dit jaar verschijnt haar derde thriller bij De Crime Compagnie. Leuk weetje: haar derde boek speelt zich deels af in Friesland en heeft een Friezin in de hoofdrol! 

Deze workshop vindt plaats in het kader van de Thriller Weken.

Wanneer:
1 juni
Prijsinformatie:
Vanaf € 30,-
Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Workshop thriller schrijven

Bibliotheek Drachten
Museumplein 1
9203 DD Drachten
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten