Ga naar inhoud
MAP

Masterclass Persvrijheid & Democratie

Dit evenement heeft al plaatsgevonden

Drachten

In het kader van de internationale dag van de persvrijheid op 3 mei, geeft Free Press Unlimited in Bibliotheek Drachten op 30 april een gratis toegankelijke masterclass over persvrijheid en democratie.

Persvrijheid is een onmisbaar onderdeel van de democratie, maar deze staat wereldwijd steeds meer onder druk. Ook in Nederland. In het kader van de internationale dag van de persvrijheid op 3 mei, geeft Free Press Unlimited in Bibliotheek Drachten op 30 april een gratis toegankelijke masterclass over persvrijheid en democratie.

Deelnemers aan de masterclass leren meer over het werk van journalisten wereldwijd en de problemen die zij tegenkomen. Ook gaan de aanwezigen onder leiding van een professional met elkaar in gesprek over manieren om persvrijheid beter te verankeren in de maatschappij. Hoe kan het bewustzijn bij anderen vergroot worden? En wat kun je zelf doen?

Free Press Unlimited vindt dat iedereen recht heeft op onafhankelijke, betrouwbare en tijdige informatie. Daarom bieden zij wereldwijd ondersteuning aan journalisten en mediaprofessionals door middel van pleitbezorging, noodhulp, advies, capaciteitsopbouw en trainingen.

Wanneer:
t/m 30 april
Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Masterclass Persvrijheid & Democratie

Bibliotheek Drachten
Museumplein 1
9203 DD Drachten
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten