Ga naar inhoud
MAP

Camping De Wilhelminahoeve

Elsloo

Camping de Wilhelminahoeve ligt op een prachtige locatie midden in het Drents Friese Wold. Op c.a 200 meter van de camping ligt het Aekingerzand. De camping ligt gelijk aan het Aekingermeer, hier kunt u zwemmen of zonnebaden.De staanplaatsen zijn ru...

Camping de Wilhelminahoeve ligt op een prachtige locatie midden in het Drents Friese Wold. Op c.a 200 meter van de camping ligt het Aekingerzand. De camping ligt gelijk aan het Aekingermeer, hier kunt u zwemmen of zonnebaden.De staanplaatsen zijn ruim en hebben elk een eigen elektrische aansluiting.

Naast het prachtige sanitair beschikt de camping ook over een recreatieruimte/kantine met grootbeeld TV. Ook is de omgeving zeer geschikt om te fietsen,wandelen of te vissen. Met de fiets kunt u bijvoorbeeld het knooppunten-route. Tevens is er een eetgelegenheid aanwezig waar u zoals patat, kroket, broodjes, plateservice, of ijs/milkshakes kunt bestellen, afhaal is ook mogelijk. Voor de kinderen zijn er speeltoestellen aanwezig. Ook de dorpen in Friesland en Drenthe hebben veel te bieden, interessante musea, en aantrekkelijke attractieparken maken uw vakantie voor het hele gezin compleet.

Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Camping De Wilhelminahoeve

Canada 3
8424SR Elsloo
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten