Ga naar inhoud
MAP

Sondrio

Drachten

Sondrio staat voor de liefde voor de Italiaanse keuken die mensen verbindt. Het Italiaanse tafelen in al zijn puurheid, eenvoud en gezelligheid.

Met roots in de horeca en de omgeving Sondrio, is de liefde voor de Italiaanse keuken er bij Oreste met de paplepel ingegoten. Als geboren gastheer, met een vader uit een horecafamilie in Italië, weten ze als geen ander hoe de Italiaanse gastvrijheid en gerechten het beste tot hun recht komen.

Kenmerkend voor de Italiaanse keuken staan kwaliteit, smaak en authenticiteit hoog in het vaandel. Alle ingrediënten en producten worden zorgvuldig geselecteerd zodat de chef en de pizzaioli met zorg en liefde de heerlijkste gerechten kunnen bereiden. Met hun ervaring, passie en expertise zijn zij de drijvende kracht achter de authentieke smaken bij Sondrio.

Oreste heeft samen met het team als missie de warme Italiaanse gastvrijheid te vertalen naar een heerlijke, ongedwongen avond waar de tijd even stil staat. Kortom, bij Sondrio vind je een klein stukje Italië in Drachten.

Bezorgopties:
Afhalen
Openingstijden:
Nu geopend
Toon resultaten