Ga naar inhoud
MAP

Schouwburg De Lawei

Drachten

Ben jij klaar voor jouw eigen evenement in De Lawei?

Wil je een grote of kleine bijeenkomst organiseren, waarbij gastvrijheid, creativiteit, vernieuwing en eigenzinnigheid centraal staan? Kom dan naar De Lawei! Onze afdeling evenementen helpt je graag om al jouw ideeën te realiseren. Daarbij laten we je eigen stempel absoluut niet ontbreken.

In onze schouwburg zijn verschillende ruimtes die we allemaal kunnen inzetten voor jouw bijeenkomst. Er zijn theaterzalen, een filmzaal, multifunctionele foyers en diverse workshopruimtes. Het maakt niet uit hoe groot of klein jouw evenement is, je kunt bij ons terecht. De Lawei biedt de perfecte ambiance voor jouw symposium, congres, personeelsfeest of vergadering. Daarbij verzorgt onze eigen horeca-afdeling de drankjes en versnaperingen tot in de puntjes. Dankzij onze theatertechniek ziet jouw bijeenkomst er bijzonder en professioneel uit. 

In Schouwburg De Lawei zijn kleine en grote zalen te huur voor diverse doeleinden. Met elkaar gaan we op zoek naar de ruimte die het best past bij jouw bijeenkomst. De Lawei heeft drie theaterzalen, drie foyers, een multimediazaal, een speciale conferentiezaal, een restaurant, een theatercafé, diverse vergaderruimtes en meer dan 10 workshopruimtes. Kortom, je kunt kiezen uit heel veel verschillende ruimtes. We weten zeker dat er een plek is die past bij jouw seminar, congres, feest of lezing. 

De Lawei is zich bewust van de invloed van onze bedrijfsactiviteiten op de omgeving en de maatschappij. Hierin willen we zodanig handelen, dat de natuurlijke omgeving ook voor toekomstige generaties behouden en beschikbaar blijft. Dit doen wij door duurzaamheid steeds verder te integreren in onze bedrijfsprocessen, diensten en producten. Om dit te realiseren maken we bewuste keuzes en zoeken we een balans tussen mensen, planeet en resultaat. Door alle inspanningen verkreeg De Lawei in een keer de Green Key Goud. Alle maatregelen die we treffen om dit te bereiken vind je in onze MVO-verklaring. Deze is hier te bekijken.

Groepsgrootte event:
max. 1500 personen
Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Schouwburg De Lawei

Laweiplein 1
9203 KL Drachten
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten