Ga naar inhoud
MAP

Het Volle Leven

Appelscha

In de keuken van de herberg draait alles om groentes, die we in talloze creatieve variaties op uw bord brengen. Alle groentes zijn biologisch en komen zoveel mogelijk uit eigen tuin.

VEGETARISCHE, BIOLOGISCHE KEUKEN

In de keuken van de herberg draait alles om groentes, die we in talloze creatieve variaties op uw bord brengen. Alle groentes zijn biologisch en komen zoveel mogelijk uit eigen tuin. 's Ochtends geoogst en 's avonds op het bord. Alles met respect en liefde voor de natuur.

'Het was goddelijk! Hadden we niet verwacht als vleeseters.'

DRIEGANGEN VERRASSINGSMENU

Kom vegetarisch eten in Appelscha bij Herberg Het Volle Leven. Culinair genieten van Bourgondische, biologische heerlijkheden. Eigenaar/kok Yt van der Ploeg zorgt met haar team dagelijks voor een verrassingsmenu van drie gangen met volop de smaak van het seizoen. Het eten weerspiegelt onze liefde voor de natuur en onze liefde voor lekker koken. Yt weet met haar eten al jaren de fulltime, parttime en gelegenheidsvegetariër te behagen.

BIOLOGISCHE PRODUCTEN

Onze biologische producten komen zoveel mogelijk uit eigen moestuin. 's Ochtends geoogst, 's avonds op uw bord. Verser kan niet. Voor de liefhebber schenken we daar een glas goede biologische wijn of bier bij.

Hier vind je Het Volle Leven

Oude Willem 5
8426 SM Appelscha
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten