Ga naar inhoud
MAP

Landgoed Lauswolt

Beetsterzwaag

Verscholen in de prachtige bossen van Beetsterzwaag ligt het best bewaarde geheim van Friesland: vijfsterrenhotel Landgoed Lauswolt. In een adembenemende omgeving zorgen wij ervoor dat het u geen moment aan iets ontbreekt. Welkom op Landgoed Lauswolt.

Verscholen in de prachtige bossen van Beetsterzwaag ligt het best bewaarde geheim van Friesland: vijfsterrenhotel Landgoed Lauswolt. In een adembenemende omgeving zorgen wij ervoor dat het u geen moment aan iets ontbreekt.

Ware luxe zit in kleine dingen. En in die kleine dingen, zijn wij heel groot.

Het Landgoed biedt 59 luxe kamers, waaronder karakteristieke historische kamers en een in mei 2021 gerenoveerde vleugel. Naast het landgoed staat een apart gebouw; Het Koetshuis, met 7 luxe kamers en suites, ieder met een eigen badkamer. De gezellige en goed uitgeruste woonkeuken en comfortabele ‘living’ zijn uiterst geschikt om met vrienden of familie te vertoeven.

Trots zijn we op onze twee restaurants met ieder een verschillende beleving. In restaurant De Heeren van Harinxma, kenmerken de gerechten zich door inspiratie uit het seizoen en het gebruik van pure streekproducten. Dit restaurant is, als enige in Friesland, bekroond met een Michelinster. Ons tweede restaurant; Bistro Nijeholt, bekroond met een Bib Gourmand. Met dezelfde eerlijke streekproducten worden hier in een ongedwongen huiskamersfeer gerechten met een eenvoudigere bereiding geserveerd. Beide restaurants onder leiding van Chef de Cuisine Arjan Bisschop.

Mogelijkheden voor ontspanning zijn er volop in onze Health & Spa; Art of Beauty. Laat uw dagelijkse zorgen even los en begin de dag met een duik in ons binnen- en buitenzwembad of kom na een intensieve dag tot rust in onze sauna of Turks stoombad. Ook voor schoonheidsbehandelingen en ontspannende massages biedt Art of Beauty verscheidene mogelijkheden.

Volledig uitgerust? In onze fitnessruimte staan verschillende fitnessapparaten en attributen voor u klaar om een stevige work-out te doen.

Ook staat Landgoed Lauswolt bekend om de naastgelegen 18-hole golfbaan Golf & Countryclub Lauswolt. De golfbaan is gelegen midden in de natuur. Tijdens uw ronde golf kunt u genieten van het prachtige bos, de weides en de rust.

Ons Landgoed is een droombestemming voor iedereen die van wandelen houdt. Letterlijk in onze achtertuin ligt een geweldig bos wat zich leent voor prachtige wandelingen. Op Landgoed Lauswolt vindt u geen drukke stad of bruisend nachtleven. Hier vindt u rust en ontspanning in alles wat ons hotel te bieden heeft.

Accommodatietype:
Hotel
Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Landgoed Lauswolt

Van Harinxmaweg 10
9244 CJ Beetsterzwaag
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten