Ga naar inhoud
MAP

Pieter Stuyvesantkerk

Peperga

Kom slapen in dit knusse kerkje. Je voelt je er direct thuis! Beleef rust en reflectie, of gewoon een gezellig samenzijn met je leukste mensen.

Kom slapen in de Pieter Stuyvesant kerk in Peperga; je hebt de hele kerk voor jezelf! Je voelt je direct thuis in dit knusse kerkje. Kom hier voor rust en reflectie, of gewoon voor een gezellig samenzijn met je leukste mensen. Geniet van een drankje met uitzicht op de maan door de hoge ramen en breng de nacht door in het comfortabele hemelbed... Kids ook welkom! Deze bijzondere plek heeft helaas geen douche. Het wordt in het najaar fris, en in de winter koud in de kerk. We zorgen voor elektrische dekens in het bed en een klein kacheltje. Maar wij raden aan om ook een dikke trui en sokken mee te nemen :-) De locatie is vlakbij Nationaal Park de Weerribben-Wieden, het beroemde Giethoorn en mooie Friese steden, zoals Heerenveen en Drachten.

Met je overnachting draag je bij aan het voortbestaan van het kerkje. Een deel van de inkomsten gaat direct terug naar het onderhoud. Ga naar onze website voor meer informatie over de faciliteiten en om te boeken! 

Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Pieter Stuyvesantkerk

Pieter Stuyvesantkerk
Pepergaweg 12
8396 GX Peperga
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten