Ga naar inhoud
MAP

Italiaans restaurant Porto Casa

Earnewâld

In het hart van Friesland vind je het Italiaans restaurant Porto Casa. Een restaurant met een eigentijdse inrichting en waar je met volle teugen geniet van de geuren, smaken en gastvrijheid. Beleef en proef een stukje Italië in het mooie Eernewoude.

In 2013 heeft Eernewoude er een prachtig restaurant bij gekregen, een Italiaans restaurtant. Met veel enthousiasme hebben we het pand omgetoverd tot een restaurant met uitstraling en gratie. Wij willen je die sfeer en warmte laten voelen en je laten genieten van de mooie ambiance van ons restaurant.

Italië is het land van de fijne sferen, de prachtige cultuur en natuurlijk het lekkere eten. Kortom Italie is puur, eerlijk en heerlijk ruik de geweldige gerechten en proef de passie voor de italiaanse keuken. Onze gerechten worden vers bereid met Italiaanse streekprodukten. Ingrediënten met karakter, soms klassiek en soms met een verrassende touch. Laat je verrassen door de creativiteit van onze koks. Kom je eten met familie, vrienden, collega's of alleen, de charme van ons restaurant, het gezellige terras en onze gastvrije bediening laat je Italiaans genieten in de Alde Feanen en dat doe je bij Italiaans restaurant Porto casa.

Reserveer op tijd. In het na-, voor-, en winterseizoen hanteren wij aangepaste openingstijden. Wij nodigen je van harte uit in ons sfeervolle restaurant, onthaast en geniet. Tot ziens in Porto Casa ; Ci vediamo a Porto casa.

Hier vind je Italiaans restaurant Porto Casa

Willy Okkema-Welling
Ds Bolleman van der Veenweg 11
9264TA Earnewâld
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten