Ga naar inhoud
MAP

Camping De Geele Bosch

Oldeholtwolde

Op een unieke locatie in Friesland, op fietsafstand van Oranjewoud, ligt onze Boerderijcamping met verscheidene accommodaties en vele faciliteiten voor jong en oud. Laat je onderdompelen in het boerenleven of trek er op uit in de prachtige omgeving.

Wij zijn Bill, Ella en Michel Ros en trotse eigenaren van IJs-boerderij camping De Geele Bosch. Onze camping ontleent zijn naam aan het bos dat grenst aan onze campingvelden. De camping is geschikt voor jong en oud en biedt allerlei mogelijkheden op het gebied van het boerenleven. Kinderen doen een complete boeren ervaring op door o.a. helpen met dieren voeren, knuffelen met de pony en het boerenterrein verkennen op mini-trekkers en skelters. Voor onze campinggasten organiseren we diverse activiteiten waaronder een tractor-huifkartocht langs bezienswaardigheden in de omgeving, eten bij de boer en kinderdisco. Ben je meer op zoek naar rust? Onze camping heeft ruim opgezette camping plaatsen en de start van fiets- en wandelroutes zijn nabij. 

Naast campingplaatsen kun je bij ons overnachten in onze pipowagens (2 of 5-persoons), een trekkershut of onze B&B slaapkamer. 

In onze boerderij winkel kun je terecht voor koffie, thee, frisdranken en sappen. Daarnaast bieden wij diverse versnaperingen aan, afhankelijk van het seizoensaanbod. Daarnaast is ons eigen gemaakte boedrij-ijs het gehele seizoen beschikbaar! Er is een terras, een gezamenlijke ruimte inclusief een relax hoek bij de houtkachel.  

In overleg bieden wij groepsarrangementen aan zoals kinderfeestjes, familiedagen of bedrijfsbijeenkomsten, bijna alles is mogelijk! 

Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Camping De Geele Bosch

De Geele Bosch
Ottersweg 13
8477 AG Oldeholtwolde
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten