Ga naar inhoud
MAP

Café Restaurant Overwijk

Tijnje

Proef de sfeer van een typisch gezellig Fries bruin café. Al jaren een begrip in Friesland met een rijke historie. Van oudsher een locatie waar het goed vertoeven is en kwaliteit en gezelligheid hoog in het vaandel staan.

Een avond genieten in een gezellig restaurant of op een mooi terras, dan ben je van harte welkom in Café Restaurant Overwijk in Tijnje/Tynje! Liever wat groter uitpakken? Een feest geven in een van onze zalen is ook mogelijk. Zoals bijvoorbeeld de Old Sailor, de Old Sailor is een smaakvol ingerichte bar met terras en kan verhuurd worden. Verder bieden wij ook nog verschillende catering mogelijkheden, voor ieder is er een passende optie.

Café Restaurant Overwijk heeft een gevarieerde menukaart, waardoor er voor iedereen wel wat lekkers te eten is. Op de mooie dagen kun je lekker buiten zitten op het terras, maar van binnen is het ook schitterend zitten.

Ons restaurant is makkelijk te vinden doordat het is vlak naast de A7 ligt. Dus kom een keer gezellig langs om te genieten van wat eten of een borrel op ons vernieuwde terras, in ons restaurant of café!

Hier vind je Café Restaurant Overwijk

Heawei 9
8406AV Tijnje
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten