Ga naar inhoud
MAP

Culinaire bistro Marijke Muoi

Oranjewoud

Culinair genieten van eerlijke en ambachtelijke gerechten waarbij gebruik wordt gemaakt van de beste streekproducten en ingrediënten van onze lokale leveranciers.

Concept
In een gemoedelijke warme sfeer kunt u genieten van onze culinaire & gastronomische keuken en de beste wijnen. Ons dinerconcept is een 3 t/m 5 gangen menu en deze kunt u nog uitbreiden met ons kaasassortiment. De gerechten kenmerken zich door eenvoud met een verrassende smaak en een moderne presentatie. Bent u vegetarisch of veganist dan presenteren wij u graag ons groentemenu van 4, 5 of 6- gangen.  

Keuken
Onze keuken kookt passend bij het seizoen. De gerechten zijn eerlijk en ambachtelijk waarbij in de bereiding gebruik wordt gemaakt van de beste streekproducten en ingrediënten.

Menukaart
Onze menukaart wisselt regelmatig. Hieronder vindt u de actuele menukaart. De keuken onder leiding van Joram van der Staaij, is internationaal georiënteerd. Met duidelijke 'roots' in het Friese Woud maken wij veel gebruik van streekproducten.

Wijnen
De wijnkaart is samengesteld na een zorgvuldige selectie van vele wijnen, met het doel een zo breed mogelijk beeld van de huidige wijnwereld weer te geven. Uniek is dat er 70 wijnen  per glas te bestellen zijn. Ons team adviseert u graag een passende en verrassende wijnen!

Gastheer en Chef-kok
Gastheer Thom van der Heide en Chef de Cuisine Joram van der Staaij werken met passie en gedrevenheid. Samen met hun team aan vaste medewerkers willen zij dat iedere gast een onvergetelijke avond beleefd vol gastronomie en gastvrijheid. Ervaar het zelf en geniet!

Hier vind je Culinaire bistro Marijke Muoi

Koningin Julianaweg 98
8453 WH Oranjewoud
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten