Ga naar inhoud
MAP

Landgoed Oranjewoud

Oranjewoud

Een unieke locatie waar wij sinds 2012 op een prachtig landgoed in een landelijke en bosrijke omgeving op een fantastische manier zakelijke bijeenkomsten faciliteren.

Aan de Lindelaan in Oranjewoud staat het wit gepleisterde in neo-classicistische stijl opgetrokken landhuis omgeven door een fraaie tuin, waarin een mooie uitkijktoren staat. Ooit lag hier de in 1676 door Albertine Agnes van Oranje, weduwe van Willem Frederik van Nassau, gestichte buitenplaats. Deze werd later, vanaf circa 1701, in barokstijl aangelegd.

Een unieke locatie waar wij sinds 2012 op een prachtig landgoed in een landelijke en bosrijke omgeving op een fantastische manier zakelijke bijeenkomsten faciliteren. Landgoed Oranjewoud is een inspirerende plek, met prachtige uitzichten en alle mogelijkheden binnen handbereik voor een heisessie, sollicitatieprocedure, presentatie of welke zakelijke meeting dan ook. Het historische Landgoed Oranjewoud ligt centraal in het noorden, nabij Heerenveen. Afgezonderd en toch goed bereikbaar. De locatie is perfect als u mensen in een klein of juist wat groter gezelschap wilt spreken.

Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Landgoed Oranjewoud

Lindelaan 1
8453 JD Oranjewoud
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten