Ga naar inhoud
MAP

melklokaal voor hedendaagse kunst

Heerenveen

melklokaal is een artist-run tentoonstellingsruimte voor hedendaagse kunst (op de grens van kunstenaarsinitiatief en galerie).

melklokaal is een artist-run tentoonstellingsruimte voor hedendaagse kunst (op de grens van kunstenaarsinitiatief en galerie) die een actueel overzicht wil presenteren van verschillende generaties kunstenaars in diverse disciplines.

6 tot 8 eigentijdse en prikkelende tentoonstellingen per jaar met een rijk aanbod van regionale maar ook nationale kunstenaars, door melklokaal geselecteerd vanuit een persoonlijke betrokkenheid en affiniteit met het werk. Van solo- en groepstentoonstelling tot installaties, projecten of work in progress.

Melklokaal richt zich op een positieve bijdrage aan de actuele ontwikkelingen van de getoonde kunstenaars en op een waardevolle stimulans voor de beeldende kunst in de regio.
Melklokaal is gevestigd in de voormalige zuivelfabriek ‘Jagtlust’ in Heerenveen, in de ruimte waar oorspronkelijk de melk werd binnengebracht. melklokaal heeft beneden een kleine en een grote ruimte en een bovenverdieping ROOM voor projecten en installaties. In TANK ‘bewaart’ melklokaal kunstenaars, verbonden aan melklokaal, in mini-expo's.

Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je melklokaal voor hedendaagse kunst

melklokaal
Heremaweg 201
8444AP Heerenveen
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten