Ga naar inhoud
MAP

B&B it Mar

Heerenveen

B&B it Mar is gevestigd in één van de oudste verveningsdorpen van Nederland. Het ligt op een paar minuten lopen van het centrum van Heerenveen.

U verblijft in een geheel verbouwde boerderij uit 1912, waar u kunt kiezen uit twee royale gastenkamers met eigen keuken, badkamer en toilet. Hier kunt u genieten of relaxen in de tuin. Na een heerlijk ontbijt is er de mogelijkheid om in de omgeving te wandelen of fietsen. Verken bijvoorbeeld de bossen van Oranjewoud of de unieke flora en fauna van de Tjongervallei. De vallei is vooral in trek bij vogelspotters door de vele verschillende soorten vogels die daar te vinden zijn. Daarnaast is er genoeg te doen op korte afstand van de Bed and Breakfast locatie. Zo zijn winkels, culturele of natuur activiteiten en eetgelegenheden met openbaar of eigen vervoer goed bereikbaar. Het winkelcentrum van Heerenveen beschikt over tal van unieke winkeltjes, Museum Belvédère tentoonstelt moderne en hedendaagse kunst in Friesland en de omgeving geeft het verhaal van Heerenveen als oudste veenkanaaldorp van Nederland goed weer.

Wij, Frits en Anny, willen u graag met Friese gastvrijheid ontvangen en wij zorgen er voor dat u een rustig, enthousiast en gezellig verblijf bij ons zal hebben.

Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je B&B it Mar

Het Meer 112
8448 GM Heerenveen
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten