Ga naar inhoud
MAP

Molino

Drachten

De wijn staat al klaar, de biertap gaat weer op volle toeren draaien en de cocktails worden al geshaked.

Restaurant
Onze boerderij is bruisend en bloeiend, waar elk hoekje gevuld is met warme en verhalen. Omringd door levendigheid en de verleidelijke geuren van de welbekende Molino Buffet Bar, waar de smaken van de wereld samenkomen.

Laat je vervolgens meenemen in de serre, waar discoballen schitteren voor een magische start van de avond. Je kan kiezen tussen het à la carte of unlimited shared dining concept. We raden je vooral aan ze allebei eens te komen proberen.

Lounge
Of je nu komt voor een kopje koffie of een uitgebreid diner, de hele avond is het een één en al gezellige bedrijvigheid in onze lounge. Plof neer in een fijne fauteuil of op de comfortabele bank, en geniet. Ook later op de avond is deze area overigens buitengewoon vaak de welbekende place to be. Met een goed glas wijn, een heerlijk vers getapt biertje of een classy cocktail. Het kan allemaal! 

Terras
Als het even kan, genieten we met volle teugen van de buitenlucht. Want ook midden in heerlijk Drachten is het prima vertoeven op ons fijne terras. Onze luifel inclusief een vernevelingsysteem en heaters zorgen ervoor dat je bij elke weersomstandigheid kan blijven genieten. 

In de zomer kan het zo zijn dat het natuurlijk niet altijd lekker weer blijft. Reserveren voor een lekker plekje op het terras is altijd mogelijk, maar mocht het weer ineens nét wat minder lekker worden, kunnen we in verband met de bekende maatregelen helaas niet garanderen dat we binnen een tafel vrij hebben om even snel te verhuizen. Natuurlijk zetten we alles op alles om dat wél te regelen, maar altijd binnen de mogelijkheden. Houd hier dus alsjeblieft rekening mee als je buiten reserveert.

Private dining
Natuurlijk is Molino op speciaal verzoek om te toveren tot de locatie voor ieder denkbaar evenement. Van luxueuze brunch tot feestelijk diner voor grote gezelschappen: we will take care of it. Wij bieden ruimte tot maar liefst 120 personen, en in overleg is de sky de welbekende limit.

Stap binnen in de betoverende wereld van ons voorhuis. Hier komt de magie tot leven tijdens bruiloften, baby showers, bedrijfsfeesten en grandioze diners voor jou en jouw uitgebreide gezelschap. Met onze prachtige glazen deuren geniet je in alle rust en privacy van elkaars gezelschap, omringd door de unieke sfeer die alleen Molino kan bieden.

Toon resultaten