Ga naar inhoud
MAP

Fraai

Haulerwijk

Mini-camping, B&B en Theetuin Fraai in Haulerwijk is een heerlijk relaxte plek om te verblijven. Slaap eens in een SRV-wagen, een Pipowagen of in één van onze retro-caravans en kom lekker ontbijten in het Theehuisje. Kampvuurtje toegestaan.

Op het Drie-Provinciën-Punt, nog net in Friesland, kun je in Haulerwijk terecht om lekker bij te tanken. Mini-camping Fraai heeft bijzondere huur-accommodaties. Je kunt bijvoorbeeld in een SRV-wagen slapen! Zo fotogeniek, dat je wel selfies blijft nemen!

Ook hebben we een grote Pipowagen, "Vrijer" genaamd, met eigen douche, toilet en mini-keuken, waar je als stel romantisch kunt overnachten. De knusse mintgroene Pipowagen is ook geschikt voor 2 personen en in de 2 retro-caravans kun je met respectievelijk 2 en 4 personen slapen. Voor al deze wagens kun je lekker samen een vuurtje stoken in de buitenkachel. Wil je liever anderen ontmoeten, kom dan naar de centrale kampvuurplek!

Fraai beschikt over luxe sanitair bij het Theehuisje en ook op het kampeerterrein staat een nieuwe sanitairunit. Een royaal ontbijt is te boeken in het theehuisje of in de accommodatie zelf. Op de camping mag je zelf een grote plek uitkiezen. Het geheel is zeer sfeervol, gezellig en creatief ingericht. Op de mini-camping kun je terecht met tent, caravan of camper. De camping is rustig gelegen en wordt omzoomd door bosranden. Er is een meertje waar kinderen kikkers kunnen vangen (en vrijlaten natuurlijk). Ook kunnen de kinderen zich prima vermaken op de trampoline, de pingpongtafel of met het bij het Theehuisje beschikbare buitenspeelgoed. Bij slecht weer kun je sjoelen of een ander spelletje spelen in het Theehuisje. Bij een overnachting ontvang je vrijkaarten voor het Openlucht Zwembad aan de overkant. Het dorp met winkeltjes, een leuk restaurant, diverse andere eettentjes en 2 supermarkten is op loopafstand. De bushalte is voor de deur. Groningen, Assen en Drachten liggen op een kleine 30 autominuten afstand. Er is in de omgeving genoeg te doen: wandelen, fietsen, zwemmen, naar het museum of met de kinderen op pad..

Gelegenheid:
Ontbijt
Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Fraai

Hoofdweg-Boven 41
8433 LC Haulerwijk
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten