Ga naar inhoud
MAP

Smellingerlûd

Dit evenement heeft al plaatsgevonden

Smallingerland

Op zaterdag 11 mei 2024 organiseert Schouwburg De Lawei de unieke fietstocht 'Smellingerlûd'. Deze muzikale tocht neemt je mee op een avontuur door de gemeente Smallingerland, waarbij je kunt kiezen uit drie verschillende routes.

Op 11 mei 2024 organiseert De Lawei de unieke fietstocht Smellingerlûd. Deze muzikale tocht neemt je mee op een avontuur door Smallingerland. Kies uit één van de drie routes en geniet onderweg van diverse optredens door koren en orkesten uit de omgeving, variërend van popkoren tot brassbands.

Drie routes: 15, 20 & 25 km
Er zijn drie verschillende routes beschikbaar, zodat iedereen kan deelnemen. Kies een route van 15, 20 of 25 km en geniet van de optredens langs de weg.

Hoe werkt het?
Smellingerlûd vindt plaats op 11 mei van 13.00 tot 17.00 uur. Langs de routes zijn er op vijf verschillende locaties optredens, die tevens de startpunten van de routes zijn. Je kunt zelf kiezen waar je begint. Bij de start ontvang je een routekaart en een stempelkaart. Deze zijn vanaf 7 mei ook verkrijgbaar bij de receptie van De Lawei. De startpunten bevinden zich in Oudega, Rottevalle, Drachten, Boornbergum en Opeinde.

Wanneer:
t/m 11 mei
Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Smellingerlûd

Smallingerland
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten