Ga naar inhoud
MAP

Camperplaats Appelscha

Appelscha

Camperplaats Appelscha ligt op een unieke locatie binnen het dorp Appelscha. Verblijf in een groene omgeving op steenworp afstand van het toeristisch centrum én het Nationaal Park Drents-Friese Wold.

Ontdek de prachtige omgeving van Appelscha direct vanuit uw camper. Gratis fiets- en wandelkaarten liggen op de camperplaats voor u klaar om de omgeving te verkennen. Het Nationaal Park ‘Drents-Friese Wold’ en het ‘Fochteloërveen’ zijn een echte aanraders. Beide natuurgebieden liggen aan je voeten. Binnen 1 minuut staat u in het meest uitgestrekte bosgebied van ‘het andere Friesland’.

Laat je verrassen door wat het dorp Appelscha te bieden heeft: culinair, actief, ontspannen, cultureel. Appelscha staat landelijk bekend als het 'Buitensportwalhalla'. Er is volop vermaak en ruimte voor ontspanning en beweging. Het gehele jaar door zijn er veel activiteiten in het centrum, van markten tot bierproeverijen en actief vermaak. Restaurants en winkels liggen allemaal op fiets/loop afstand.

Fiets vanaf de camperplaats dwars door het veengebied naar het dorp Veenhuizen, recent benoemd tot Unesco werelderfgoed. Tip: Pak hier ook een bezoek aan het gevangenismuseum mee.

Faciliteiten

De camperplaats is ruim opgezet en biedt plaats voor 25 campers. Alle plaatsen zijn voorzien van een mooie grasstrook en een verharde ondergrond waar de camper gedurende het gehele jaar goed kan staan.

Op de camperplaats vindt u een sanitair gebouw met moderne en schone voorzieningen. Douches, wastafel, toiletten, uitstort voor chemisch toilet, loosplaats voor vuilwater en een tappunt voor schoon drinkwater.

Iedere plaats beschikt over een eigen elektriciteitsaansluiting (6A) en goed wifi-ontvangst. Het TV- streamen via Wifi is zelfs mogelijk. Ook via de satelliet heeft u op alle plaatsen goed ontvangst.

Aankomst en verblijf

U kunt zichzelf eenvoudig in- en uitchecken via een touchscreen. Eigenaren helpen u graag met tips en informatie over de omgeving. Er is een audiotour beschikbaar vanaf de camperplaats. Deze neemt u mee met een wandeling langs en door het dorp. U leert het dorp op een leuke manier kennen in een wandeling van 1,5 uur.

Reserveren is niet mogelijk, kijk op de website voor het (actueel) aantal beschikbare plaatsen.

Accommodatietype:
Kampeerterrein
Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Camperplaats Appelscha

Camperplaats Appelscha
Noorder Es
8426GW Appelscha
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten