Ga naar inhoud
MAP

Elektrisch rijden

Het is misschien wel dé recreatieve trend van 2021: rijden met een elektrische scooter of Echopper!

Geruisloos door de natuur van A naar B, van B naar C om vervolgens weer te eindigen bij A. Stop onderweg bij een terras en tuf daarna vrolijk verder. Doordat je scooter elektrisch is ben je de omgeving nauwelijks tot last en krijg je de mogelijkheid om de natuur op een relaxte en geruisloze manier te ontdekken. In Zuidoost Friesland zijn er verschillende aanbieders van E-scooters of Echoppers. Je vindt ze op deze pagina.

 • Boerenscooter

  Boerenscooter? Jawel! De accu van de Boerenscooter wordt namelijk opgeladen met zonne-energie van het dak van de stal van Kaasboerderij De Stelp in Oldeberkoop! De Boerenscooter is daarbij ook nog eens een ware eye-catcher.

  Lees meer
  Boerenscooter
 • Echopperz Drachten

  Echopperz Drachten heeft een E-Chopper Fototour door het prachtige bos van Beetsterzwaag. Ontdek de slingerpaadjes door de landerijen en bossen van Olterterp en Smallingerland op een milieuvriendelijke manier! 

  Lees meer
  Echopperz Drachten
 • E-Scooter Rottevalle

  Vanuit Rottevalle ervaar je meteen de prachtige natuur van de Noardlike Fryske Wâlden. Bij het huren van een E-scooter krijg je een mooie route mee, maar het is natuurlijk ook mogelijk om zelf een route uit te stippelen. 

  Lees meer
  E-Scooter Rottevalle
 • Echopperz Appelscha

  Vanaf RCN De Roggeberg in Appelscha kun je verschillende routes doen op een Echopper. Ook met grotere groepen is het mogelijk om met een Echopper op pad te gaan.

  Lees meer
  Echopperz Appelscha
 • E-choppers bij Pieter Poot

  Pieter Poot in De Blesse heeft eveneens Echoppers in de verhuur. Vanuit De Blesse rij je zo over de fietspaden langs de Linde en ben je zo in Nationaal Park Weerribben-Wieden of in Giethoorn.

  E-choppers bij Pieter Poot
 • E-Chopper Heerenveen

  E-Chopper Heerenveen heeft naast de gewone E-choppers ook twee echte gezins-choppers waar kinderen tot en met 13 jaar achterop kunnen!

  Lees meer
  E-Chopper Heerenveen

Ben je toeristisch ondernemer in Zuidoost Friesland en verhuur je ook E-scooters of andere elektrisch aangedreven voertuigen? Laat het ons weten via website@zuidoostfriesland.nl en dan zetten wij je vermelding erbij!