Ga naar inhoud
MAP

Activiteitenboerderij, Camping en Restaurant De Wartenster

Warten

Beleef een onvergetelijk weekend op camping De Wartenster. Overdag geniet je in de natuur en kun je de leukste activiteiten samen met je gezin beleven. 's avonds kun je terecht in het restaurant of laat je verwennen door een overheerlijke steenoven pizza

Alles onder één dak!

Op een steenworp afstand van Leeuwarden ligt De Wartenster, een veelzijdig familiebedijf! Ontstaan uit een melkveehouderijbedrijf met een historie van meer dan 100 jaar, is De Wartenster uitgegroeid tot een modern bedrijf in Feesten & partijen, outdoorsports, eten & drinken, praamvaren en sinds 2020 kun je zelfs paar nachten blijven op de mini-camping of op de camperplaats.  Wil je een onvergetelijke zomer? Dan ben je hier aan het juiste adres.

Camping en Camperplaats Warten

Welkom op onze camping. De camping ligt nabij Leeuwarden, Eernewoude en Grou. Uiterst bereikbaar, terwijl er volop rust en ruimte is. In de nabije omgeving zijn vele leuke uitstapjes te maken. De camping is gelegen in watersportdorp Warten. Dit is de  ideale uitvalsbasis voor een fietstocht, een tochtje met een sloep (eigen of huur) of een rondvaart met een van onze open rondvaarboten. We beschikken over een ruim restaurant, ruim saintair, speeltuin, heel veel activiteiten, rondvaartboten etc. 

De Wartenster ligt tegen Nationaal park De Alde Feanen aan, wat een uitstekend gebied is voor en kanotocht, boottochtje of een wandeling. Dit maakt De Wartenster de ideale camping voor gezinnen. Kinderen kunnen zich goed vermaken in de grote speeltuin met trampoline, kabelbaan, schommels en toestellen.

Onze staanplaatsen zijn ruim en hebben een eigen stroomaansluiting (6 amp) en watertappunt. Voor campers is er een verharde staplaats. Douchen is bij ons gratis en ook de wifi is gratis beschikbaar. We beschikken over een restaurant en ruim terras voor een gezellig drankje, een goede maaltijd of een heerlijk houtoven-gebakken pizza!
Voor de kinderen (en volwassenen) worden er diverse activiteiten georganiseerd zoals handboogschieten, vaartochten, ponyrijden, paintball. 

Restaurant

Van harte welkom in ons restaurant en op ons terrras. Wij zijn op vrijdag t/m zondag open vanaf 12.00 uur. Bij mooi weer openen we natuurlijk ons terras ook op andere dagen!

In verband de voorschriften van het RIVM vragen wij u vooraf te reserveren voor het diner (binnen in het restaurant) Voor het terras hoeft u niet te reserveren, dit mag wel natuurlijk. Voorwaarde is dat u gezond bent. Bij luchtwegklachten moeten wij u vragen thuis te blijven. Er mogen maximaal 30 gasten in ons restaurant en op het terras is dit onbeperkt. U mag met zijn tweeen binnen de 1,5 meter zitten, ook al woont u niet onder 1 dak. Gezinnen en mensen die onder 1 dak wonen mogen binnen de anderhalve meter zitten. 
In de praktijk betekend dit dat we geen ongezellige grote ruimtes nodig hebben, maar door de tafels iets verder uit elkaar te zetten, is dit te waarborgen!

We beschikken naast een grote tuin/terras ook over een groot overdekt terras en veranda. Ruimte te over!

Via onderstaande link kunt u vooraf een aantal plaatsen reserveren. Bij het gereserveerde aantal maken wij een passende tafelindeling.

Activiteiten

U bent van harte welkom voor een praamtocht, activiteit. In overleg kunnen we een arrangement samenstellen waarmee we voldoen aan de richtlijnen van het RIVM en toch een prachtie dag kunnen realiseren!

Op De Wartenster beschikken we over een grote tuin, nog groter weiland, vier rondvaartboten, een drietal zalen, eigen keuken en bar en bijna 1250 vierkante meter overdekte activiteitenruimte. Onze locatie maakt dat nagenoeg niks onmogelijk is. Voor ieder budget, groepsgrootte en gelegenheid is er een activiteit of arrangement op maat mogelijk. Natuurlijk werken wij prettig en goed samen met locale bedrijven. Dus heeft u wensen die u niet terug kunt vinden op onze website, neem dan contact op! Wij regelen het!

 • Praamvaren
 • GPS Puzzeltocht
 • Paintball
 • Binnenactiviteit
 • Boerenmolka
 • Handboogschieten
 • Bamboestieken
 • Highland Games
 • Boerenklompgolf
 • Oud Hollandse Spellen
 • Arrow Battle
 • Workshop Klompschilderen
 • Workshop Kaasmaken
 • Verse kaas maken
   
Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Activiteitenboerderij, Camping en Restaurant De Wartenster

Midbourren 7
9003 LB Warten
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten