Ga naar inhoud
MAP

Kaasboerderij De Gelder

Tijnje

Onze kaasboerderij is gelegen in hartje Friesland in het dorp Tijnje. Al generaties lang maken wij met veel passie voor het vak de lekkerste kaas en zuivelproducten. Onze koeien worden 24-7 verzorgd en zijn van alle gemakken voorzien. Lees gauw verder!

Nieuwsgierig naar ons bedrijf? U bent van harte welkom! Op afspraak laten we u graag alles van ons bedrijf zien, ook kunt u zes dagen per week terecht in onze gezellig ingerichte boerderijwinkel.

Rondleidingen
Onze rondleidingen zijn informatief, smakelijk en ook geschikt voor mindervaliden. Bedrijven, familie’s, scholen en verenigingen: iedereen is van harte welkom.

De bezichtiging start met een korte presentatie over het bedrijf. Vervolgens maken we een tour door de zuivelmakerij, de kaasmakerij en de pakhuizen. Uiteraard proeft u van de kaas en mag u de zuivel ‘keuren’. Daarna wordt de rondleiding vervolgt naar het melkveebedrijf, ontmoet de koeien en de kalfjes! De rondgang eindigt in onze boerderijwinkel waar u de heerlijkste streekproducten uit de regio kunt vinden.

Boerderijbelevingen

Kom op speciale dagen langs op onze gezellige boerderijbeleving, je leert hier alles over het kaasmaken en over de boerderij. Erg leerzaam en bovenal heer erg leuk! De boerderijbelevingen zijn geschikt voor jong tot oud!

In de zomervakantie van 19 juli t/m 26 augustus 2022  vinden er op dinsdag, donderdag en vrijdag boerderijbelevingen plaats. U kunt een kaartje kopen via de webshop van Kaasboerderij De Gelder. Let op: VOL = VOL.

Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Kaasboerderij De Gelder

Kaasboerderij De Gelder
Heawei 42
8406 AW Tijnje
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten