Ga naar inhoud
MAP

Cranberryfarm De Hoeve

De Hoeve

In de landelijke omgeving van Zuidoost Friesland, ligt sinds 2008 Cranberryfarm De Hoeve. U kunt bij de cranberryfarm terecht voor rondleidingen, groepsuitjes, kookworkshops of picknick-arrangement, maar ook voor informatie over cranberryproducten.

In de landelijke omgeving van Zuidoost Friesland, ligt sinds 2008 Cranberryfarm De Hoeve. De cranberryvelden van de cranberryfarm kijken uit op de Lindevallei.

De randen van de velden zijn ingezaaid met wilde veelkleurige bloemenmengsels die aantrekkelijk zijn voor hommels, bijen, vlinders, egels en padden. Vanaf half mei tot eind juni staan de velden in bloei. In september/oktober zijn de cranberry’s rood gekleurd en oogstrijp.

U kunt bij de cranberryfarm terecht voor rondleidingen over het veld, groepsuitjes, kookworkshops of picknick-arrangement, maar ook voor informatie over cranberryproducten en de cranberryteelt. Bij Cranberryfarm De Hoeve zijn cranberryplanten en verschillende cranberryproducten – zoals sappen, jams, compotes, sauzen, gedroogde SmikkelBeSjes, thee en vers-ingevroren cranberry’s – te koop.

Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Cranberryfarm De Hoeve

IJkenweg 13
8394 TA De Hoeve
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten