Ga naar inhoud
MAP

Watertorenhotel Nes

Nes

Uniek! Zo zou je dit watertorenhotel het beste kunnen omschrijven. De naam zegt het al, dit hotel bevindt zich in een voormalige watertoren. Er zijn twee kamers in het hotel, 'Aqua' en 'Turrem'. Beide kamers bevinden zich in wat vroeger het waterreservoir...

Uniek! Zo zou je dit watertorenhotel het beste kunnen omschrijven. De naam zegt het al, dit hotel bevindt zich in een voormalige watertoren. Er zijn twee kamers in het hotel, 'Aqua' en 'Turrem'. Beide kamers bevinden zich in wat vroeger het waterreservoir was. Doordat je je op grote hoogte bevindt (de toren is 41m hoog!) heb je een prachtig uitzicht rondom. Op heldere dagen kijk je kilometers ver!

Ligging
Dit hotel, gerealiseerd in een voormalige watertoren, is gelegen in Nes, het tweelingdorp van Akkrum. In Akkrum is een supermarkt, bakker en diverse restaurants. Met de auto ben je binnen mum van tijd in pittoreske dorpjes als Terherne en Grou. Elfstedenstad Sneek is met de auto te bereiken in minder dan een half uur. Door de ligging aan het water, en de mogelijkheid om in Akkrum een (zeil)boot te huren, kun je de omgeving ook uitstekend vanaf het water verkennen.

Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Watertorenhotel Nes

Kleasterwei 19
8494 NN Nes
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten