Ga naar inhoud
MAP

Kunstlokaal №8

Jubbega

Ben je een liefhebber van hedendaagse kunst? Of ben je zelf een kunstenaar ? Dan is het Kunstlokaal №8 in Jubbega iets voor jou! Eigenaren Marcel Prins en Birgit Speulman, zelf beeldend kunstenaars, presenteren...

Ben je een liefhebber van hedendaagse kunst? Of ben je zelf een kunstenaar ?

Dan is het Kunstlokaal №8 in Jubbega iets voor jou!

Eigenaren Marcel Prins en Birgit Speulman, zelf beeldend kunstenaars, presenteren exposities in de voormalige mr. J.B. Kanschool in Jubbega-Schurega. In 2011 hebben zij een ruimte binnenin dit Rijksmonument ingericht en omgedoopt tot Kunstlokaal №8, waarin zij kunstenaars uit het binnen- en buitenland uitnodigen om hun werk te tonen.

De exposities binnen Kunstlokaal №8 zijn vrij toegankelijk en wisselen regelmatig. Bovendien kunnen deze variëren van duo- tot solotentoonstelling, en worden er in het zomerseizoen zelfs groepstentoonstellingen met nieuwe werken van eerder vertoonde artiesten geëxposeerd.

Bovendien is er gedurende het gehele jaar de mogelijkheid om werken te bezichtigen in de gang en hal van het schoolgebouw. Hier is ook een ladekast aanwezig waarin onder andere kleinschalige kunst gepresenteerd wordt.

Daarnaast is het uiteraard ook mogelijk de geëxposeerde werken te kopen of om een tentoonstellingscatalogus aan te schaffen via de website.

Kunstlokaal №8 is echter meer dan enkel een locatie waar kunst wordt geëxposeerd en verkocht , het is namelijk ook een plek waar zowel kunstenaars als kunstliefhebbers ervaringen kunnen uitwisselen. Wat zelfs tot nieuwe vriendschappen kan leiden.

Uiteindelijk streeft Kunstlokaal №8 ernaar om werken tentoon te stellen die mensen kunnen inspireren, verwonderen en tot nadenken kunnen stemmen. Want goede kunst zal nooit vervelen en smaakt naar meer!

Plan daarom zo snel mogelijk jouw bezoek aan deze galerie!

Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Kunstlokaal №8

Schoterlandseweg 55
8411XX Jubbega
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten