Ga naar inhoud
MAP

Vakantiehuis De Keet

Warten

Midden in het natuurpark Alde Fänen met uitzicht op het afgesloten natuurmeer Izakswiid ligt dit mooie vakantiehuis. U kunt uw huis alleen per boot bereiken en u bent echt even weg van de dagelijkse drukte.

Het vakantiehuis

Het unieke vakantiehuis ligt op een privé eiland en is uitsluitend per boot te bereiken. Je bent echt één met de natuur. De woning is zelfvoorzienend: elektra wordt opgewekt door zonnepanelen, koken doe je middels gasflessen of buiten op de BBQ en douchen met het opgevangen regenwater.

Woonkamer
De woonkamer is voorzien van een ruime eettafel en een gezellige zithoek met houtkachel. Daarnaast is er een heerlijke hangstoel om in te lezen of te mijmeren terwijl u geniet van de voorbij trekkende vogels of reeën.

Aan de ruime eettafel is het heerlijk tafelen of uitgebreid spelletjes spelen, die wij al voor jullie in de kast gelegd hebben.

Keuken
De open keuken is voorzien van een koelkast met vriesvak en een gasformuis. Het aanrecht met spoelbak kijkt uit over het meer zodat afwassen nog leuker wordt. Voor heerlijke koffie staat er een nespresso apparaat klaar.

Badkamer
De badkamer is voorzien van douche, toilet en ruim wastafelmeubel. 

Master bedroom
Een ruime slaapkamer met een 2 persoonsbed in de knusse nok van het huis. 

Slaapkamer 2
Een ruime slaapkamer met drie eenpersoons bedden.

Accommodatietype:
Huisje van hout en steen
Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Vakantiehuis De Keet

Ald Fean 5
Warten
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten