Ga naar inhoud
MAP

Brasserie de Roggeberg

Appelscha

Je bent van harte welkom bij Brasserie de Roggeberg. Voor een kop koffie, een overheerlijke lunch of om ’s avonds gezellig met het hele gezelschap te dineren. Bij mooi weer is het heerlijk om op ons terras te zitten onder het genot van een borrelplank.

Lunch- en diner
Brasserie de Roggeberg is de ideale plek om even tot rust te komen tijdens een heerlijke lunch. Kies je voor een vers belegd broodje, soep met een tosti of overheerlijke burger met frites? Keuze genoeg! S ’avonds kun je bij ons a la carte eten met overheerlijke voor- en hoofdgerechten en verrukkelijke desserts.

Borrelplanken
Lekker borrelen onder het genot van een lekker hapje. Je hebt keuze uit verschillende borrelplanken. Kies bijvoorbeeld voor de Mediterraanse- of Hollandse Borrelplank. Deze zijn er zelfs in de XL versie van een meter te bestellen! Terwijl jullie lekker aan het borrelen zijn kunnen de kinderen spelen in de naastgelegen speeltuin, overdekte speelplaats “Et Stoefzaand” of afkoelen in ons nieuwe Alex&Sammy Spetterparadijs. Dat is pas ontspannen!

Snacks en pizza's
Zin in een makkelijke, snelle hap? Bij onze snackbar kunt je terecht voor o.a. snacks, softijs en belegde pizza’s. Je kunt het meenemen naar de accommodatie of opeten (op het terras) bij de snackbar.

Groepsarrangementen
RCN de Roggeberg biedt verschillende groepsarrangementen aan. Deze kun je zelf aanpassen naar behoefte. Zo kun je kiezen uit verschillende ontbijt-, lunch- en dinerbuffetten. Ook is er de mogelijkheid om te kiezen uit verschillende 3-gangen keuzemenu's voor groepen vanaf 15 personen. Deze variëren in prijs van € 20,- tot € 30,- per persoon. Natuurlijk zijn er in overleg ook andere mogelijkheden. Onze Grote Zaal kan voor een privégezelschap gereserveerd worden en biedt vele mogelijkheden voor diverse zakelijke en/of feestelijke bijeenkomsten.


Al een beetje trek gekregen? Reserveer nu via 088-1665229 of kom gerust even bij ons langs!

Type eetgelegenheid:
Afhaalrestaurant/Fast food/Koffiehoek/Pizzeria/Brasserie/Café-restaurant/Croissanterie
Gelegenheid:
Ontbijt/Lunch/Diner
Bezorgopties:
Afhalen/Bezorging

Hier vind je Brasserie de Roggeberg

RCN de Roggeberg
De Roggeberg 1
8426 GK Appelscha
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten