Ga naar inhoud
MAP

Woonark Friesland

Oudega

Aan de rand van Nationaal Park “De Alde Feanen” ligt onze prachtige woonark “Algerak” op een unieke plek. Hier kunt u genieten van een vakantie aan het water in Friesland.

Deze woonark is uw ideale vakantiehuis aan het water. De luxueus ingerichte woonark biedt met haar split-level ontwerp (3 niveaus) alles om een ultieme vakantie te beleven aan het water midden in de Friese natuur. De accomodatie is geschikt voor maximaal 6 personen. 

Aan de landzijde van de "watervilla" heeft u zicht over het polderlandschap van de Hege Warren. Op het terras aan deze westzijde kunt u ’s avonds genieten van een prachtige zonsondergang. Het is door de diverse terrassen op elk moment van de dag mogelijk om zowel de zon als de schaduw op te zoeken.

De woonark ligt aan de rand van Nationaal Park "De Alde Feanen". In het gebied kunt u wandelen, fietsen, varen en genieten van de natuur. Naast dat u kan genieten van uw rust is het mogelijk om activiteiten in de omgeving te ontdekken of een hapje of een drankje te doen op nabij gelegen terrassen. 

Voor meer informatie of om direct te boeken, ga naar www.woonarkfriesland.nl

Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Woonark Friesland

Headammen 320
9216XP Oudega
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten