Ga naar inhoud
MAP

Jachtwerf Wolvega

Wolvega

Bij Jachtwerf Wolvega kun je een boot huren voor een gezellige, relaxte en betaalbare vaarvakantie in Friesland! Zonder vaarbewijs genieten van de mooie Friese natuur. Wolvega is een prima uitgangspunt voor de vele vaarroutes in de omgeving.

Wij hebben vier mooie motorkruisers in de verhuur. Alle boten hebben een geringe doorvaarthoogte en steken slechts ca. 70 cm diep waardoor je praktisch overal kunt komen. Heb je nog niet zo veel ervaring op het water? Wij helpen je graag persoonlijk op weg. Alle boten zijn makkelijk te besturen, ze zijn zonder vaarbewijs en zonder ervaring te bevaren. Je ontvangt van ons een uitleg over de boot en de benodigde technische informatie. Indien gewenst maken we samen een proefvaart. Alles zodat je van een onbezorgde vaarvakantie kunt genieten! 

Wolvega ligt op een goede locatie voor een schitterende vaarvakantie; dichtbij de Friese meren en de Alde Feannen. Ook is Wolvega een prima uitgangspunt voor de vele vaarroutes in de omgeving, zoals de Turfroute. Zowel voor een actieve vaar-  als een relaxte vakantie in de natuur kun je dus bij ons terecht! Wij kunnen je hier tips over geven en aan boord liggen ook waterkaarten en een map met vaarroutes. 

Al onze boten varen op blauwe diesel. Blauwe diesel wordt volledig gemaakt uit hernieuwbare en duurzame grondstoffen, zoals plantaardige afvalolie. Daarnaast is blauwe diesel ook nog biologisch afbreekbaar. Beter voor het milieu dus!

Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Jachtwerf Wolvega

Jachtwerfstraat 8
8471 XW Wolvega
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten